Annonce:
Annonce:

Et mareridt: Overhalet

For et år siden lå Socialdemokratiet - som sædvanlig - til at vinde hovedstaden. Men nu har Enhedslisten overhalet det gamle overborgmesterparti.

Socialdemokratiets Sophie Hæstorp Andersen har mistet forspringet i hovedstaden her tre uger før kommunalvalget. Foto: Jens Dresling
Socialdemokratiets Sophie Hæstorp Andersen har mistet forspringet i hovedstaden her tre uger før kommunalvalget. Foto: Jens Dresling
Annonce:
Følg nationen!

- Et skrækscenarie - hvis Danmarks hovedstad skulle styres af kommunister…..

Sådan skriver Lars Vestergaard fra Dansk Folkeparti, der selv er på valg i København, i en af mest populære (220 likes) af de over 500 kommentarer, der er skrevet på Altingets Facebook-profil om en spritny Epinion-måling, der viser at Enhedslisten bliver største parti ved kommunalvalget i København.
Og Lars er ikke den eneste, der er bange:
Kæmper om Franks skrivebord

Godt jeg bor i Vestjylland
- Skræmmende.

- Glem nu ikke at EL = kommunisme og hvor det har floreret er alt endt i kaos, skriver en anden Lars, der har fået 17 likes, og Øystein N. har også bladret i den uhyggelige del af ordbogen:

- Puuha for et mareridt.

- Godt jeg bor i Vestjylland.

Annonce:

22,4 vs 20,6
I målingen - som Epinion har foretaget for Altinget - svarer 22,4 procent af i alt 1024 adspurgte nemlig, at deres kryds ville stå ud for Enhedslisten, hvis der var valg i morgen. Socialdemokratiet står til at få 20,6 procent.

For et år førte S i hovedstaden med 23,8 procent over Enhedslistens 22,2 procent, og den udviking, er der faktisk flere der er glade for:

- Lyder godt, byen trænger til en meget lang pause fra socialdemokrater, skriver Thor H, mens Annette D. tror, at det er uenighed om de store anlægsprojekter, der har fået Enhedslisten i front:

Lynetteholmen - et fint projekt

Vanvittige Lynetteholm
- Vælgerne har fået øjnene op for at Amager Fælled ikke skal bebygges, og at det vanvittige projekt Lynetteholm ikke skal realiseres.

- Tillykke til Enhedslisten, skriver Annette D.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: