EU-formand presser Danmark: Alle skal være med i euroen

Ville du stemme ja til euroen, hvis det er en betingelse for at være med i EU?

Ideen med euroen er at være den fælles valuta for hele den Europæiske Union, siher Juncker, men hvad siger du? Arkivfoto: AP
Ideen med euroen er at være den fælles valuta for hele den Europæiske Union, siher Juncker, men hvad siger du? Arkivfoto: AP

- Han lever i sin helt egen verden .....sidder på 1.klasse i glaspaladset og aner end ikke at han har ramt isbjerget .....

- Mere centralisering af magten, mere tvang, mere Union .......

Mistilliden er afgrundsdyb
- Jeg er målløs over Brussels og Junckers mangel på realitetssans.

- 'Krisen er forbi', jeg siger at mistilliden er afgrundsdyb og denne krise er så langt fra overstået

Sådan skriver Poul M i en af de kommentarer, EU præsident Junckers tale om unionens fremtid har fået på JyllandsPostens Facebook. Og Poul er ikke den eneste, der mener at formand Junckers fremtidsdrømme fremstår ret så urealistiske. Han vil nemlig gerne ha et fælles forsvar, åbne grænser til Rumænien og Bulgarien, en fælles økonomi-minister - og så vil han have, at alle medlemslande skal være med i euroen og i bankunionen.

En fælles valuta for hele unionen
- Hvis euroen skal samle nærmere end skille vores kontinent, så bør den blive mere end en valuta for en gruppe af lande.

- Ideen med euroen er at være den fælles valuta for hele den Europæiske Union, siger Juncker i følge Politiken, men skal man tro JPs Facebook-venner, så kan han glemme det hele:

- Ha ha..Juncker vil være KEJSER !!!

- Have egen hær....det rabler totalt for ham.

- Helt tom i blikket stod han ævlede løs i det rejsende parlament, men manden er farlig.

Fjollede kommentarer fra dumme DF'ere
- Han hader demokrati lige så meget som han hader England og Ungarn til sammen...og så vil han åbne grænser ind til Bulgarien og Rumænien, skriver Kaj H, der fået 17 likes, mens Lars JH ser ud tul at være enig med EUs formand:

- Herligt med alle de fjollede kommentarer fra de små, dumme df'er - det er godt nok noget, der kan hidse jer op, hva'? ;-)

- Læg godt mærke til forslaget om Schengen. Det betyder at Schengen skal omfatte hele EU - når UK er røget ud.

- Inger Støjsender skal altså ikke tro, at hun kan fortsætte med dfs grænseteater - dejligt, skriver Lars, men hvad tænker du?

Ville du stemme ja til euroen, hvis det er en betingelse for at være med i EU?