Annonce:
Annonce:

Får stor fed fuckfinger

Skatteminister Jeppe Bruus mener at lavere benzinafgifter i en kort periode vil være 'godt'. Alligevel vil han ikke sænke dem pga af klimaet. Og det argument skaber debat

Jeppe Bruus, skatteminister, vil ikke give danskerene lavere brændstofafgifter. Det vil jo skade klimaet, siger han. Arkivfoto: Jonathan Damslund
Jeppe Bruus, skatteminister, vil ikke give danskerene lavere brændstofafgifter. Det vil jo skade klimaet, siger han. Arkivfoto: Jonathan Damslund
Annonce:
Følg nationen!

- Selvom at alle vores nabolande gør noget og hjælper borgerne i en kort periode, så sker det ikke i lille bitte Danmark.

- Det er nemlig OS, der skal redde hele klima katastrofen    

- Det er fandme efterhånden som at være med i en rigtig dårlig b-film.

Man skader sådan set også klimaet
Sådan skriver Heidi B. i en af de mange vrede kommentarer, der er skrevet på DR Nyheders Facebook-profil om de brændstof-rabatter regeringerne i vores nabolande Tyskland og Sverige giver borgerne i form af afgiftsnedsættelser. Og den danske skatteminister Jeppe Bruus' begrundelse for IKKE at give danskerne tilsvarende rabat:

- Ved at sænke afgifterne på benzin og diesel meget, meget kortvarigt, gør man noget godt i en kort periode.

Annonce:

Med 18 kr. pr liter så giver jeg en fuckfinger
- Men man skader sådan set også klimaet, siger Jeppe Bruus nemlig til DR Nyheder. Og det klima-argument har hidset en del op:

- Hvis folk ikke skal gå fra hus og hjem, så tænker jeg nok at klimaet kan tåle lidt ekstra sommeren over, skriver Rasmus P. i en anden af de 625 kommentarer, og Michael V. er enig:

- Jeppe lever i en fantasi verden, hvor hele Danmarks befolkning ligger og kører rundt for sjov...og det kan kun bekæmpes med afgifter og moms, skriver Michael.

Må gå fra hus og hjem
- Vi går alle fra hus og hjem i klimatosserne, socialdemokraternes, og de andre grønne partiernes navn, lyder det fra - Meck H. og Isabella R. siger det meget direkte:

- Altså.

- Med næsten 18 kr pr. liter så vil jeg gerne sende en stor fed fuckfinger til klimaet.

Næsten 90.000 danskere har torsdag morgen støttet et borgerforslag om at fjerne alle afgifter på brændstof. Du kan stadig støtte det her.

Benzin til halv pris: Morten jubler

Kun i kort tid: Ni kroner pr. liter

Dieseltyveri: Taget med 19 kæmpedunke

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: