Facebook-annoncer var fup: 27-årig jyde skal betale penge tilbage til 200 ofre

I omegnen af 200 godtroende danskere har overført penge for barnevogne og børnetøj, men de fik aldrig varerne. Nu skal annoncesvindleren i fængsel

Efter flere anmeldelser om snyd på bl.a. Facebook og DBA, som politiet kunne koble til den 27-årige, blev i august 2018 anholdt og varetægtsfængslet. Foto: AP
Efter flere anmeldelser om snyd på bl.a. Facebook og DBA, som politiet kunne koble til den 27-årige, blev i august 2018 anholdt og varetægtsfængslet. Foto: AP

- Den 27-åriges omfattende bedragerier er gået ud over en lang række borgere over hele landet, og hun har tidligere fået dom for samme slags forhold.

- Jeg er derfor tilfreds med, at hun nu får en længere ubetinget fængselsstraf.

Jeg har brug for hjælp
Sådan siger anklager Jesper Rodkjær i en pressemeddelelse om den dom, der i går blev afsagt i Randers Byret over en 27-årig kvinde, der via falske annoncer på Facebook og DBA har lokket penge fra cirka 200 godtroende danskere.

Kvinden lod som om hun solgte barnevogne, babyalarmer og børnetøj, men så snart kunderne havde overført penge til hende, så var det slut med kontakten, og de modtog aldrig varerne. Ifølge Randers Amtsavis, er kvinden ked af sin opførsel:

- Jeg ved ikke, hvorfor jeg gør det.

- Jeg har brug for noget hjælp.

Vil gerne være et godt eksempel for mine børn
- Jeg vil så gerne være et godt eksempel for mine børn, og jeg forbander mig selv over det her, har kvinden ifølge avisen forklaret i retten, hvor hun også har antydet, at hun ville stoppe, hvis hun fik et job eller en uddannelse.

Ud over et års fængsel blev den 27-årige også dømt til at betale erstatning til de personer, hun har snydt, men hvad tænker du?

 

26 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere