Far og mor skændes om 4-årigs tissemand

En amerikansk mor er gået under jorden sammen med sin fireårige søn, fordi faderen vil omskære ham. Nu risikerer moderen fængsel

For en uge siden skulle læserne hjælpe en far, der var i tvivl om, hvornår man var gammel nok til at gå med mascara, og hvem af mor og far, der egentlig var bedst til at sætte mascaragrænsen. Svarene - som 9845 læsere hjalp med at finde  - lød på 15 år og mor. Men nu er der brug for læsernes hjælp igen - denne gang handler der om, hvem der skal bestemme, om en dreng skal omskæres.

Se også: Zouheirs mor blev sur: Hans søn skal nemlig ikke omskæres

I Florida er en mor nemlig lige nu gået under jorden sammen med sin fireårige søn. Hun er flygtet fra faderen, der vil have sønnen omskåret og retssystemet, der efter grundig behandling af sagen, har vurderet at faderen har ret.

Mor og far indgik nemlig for år tilbage en aftale om, at sønnen skulle omskæres, men moderen har fortrudt og mener altså nu at sønnens forhud er vigtig nok til at flygte for.

Se også: Lægeforening vil kun omskære drenge der siger ja

Da moderen ikke dukkede op til et retsmøde om sagen fredag fastslog dommeren ifølge Politiken.dk, at hun - efter at være udeblevet fra et berammet møde - nu skal anholdes, så barnet kan blive omskåret trods hendes modstand mod indgrebet.

Men hvad synes du? Skal mor eller far bestemme om en søn skal omskæres?

Se også: Ny rekord: 3000 omskæringer på en dag  

1 af 2 
2 af 2 
130 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere