Fejrer kvartals-overskud på 976 mio: Fyrer 50 ansatte

Jyske Bank skal have en mere 'kundefokuseret organisation', og siger derfor farvel til 50 mand. Tror du kunderne bliver glade for det?

Længe leve grådigheden, bliver der skrevet på nationen! om Jyske Bank, der i dag kunne fortælle om kæmpeoverskud. Og fyringer om 50 ansatte. Arkivfoto
Længe leve grådigheden, bliver der skrevet på nationen! om Jyske Bank, der i dag kunne fortælle om kæmpeoverskud. Og fyringer om 50 ansatte. Arkivfoto

- Igen en bank som malker de almindelige borgere

Sådan skriver Niels N på finans.dk's Facebookside i en af fem kommentarer, der er skrevet om Jyske Banks kvartalsregnskab, der viser et overskud på 976 millioner. Det tal skal sammenlignes med 384 millioner i første kvartal sidste år, og direktøren Anders Dam er da også meget tilfreds:

Folk uden aktier bliver behandlet som luft
- Resultatet er især drevet af fortsat fremgang i salget af boliglån, bedring i kreditkvaliteten og en solid indtjening på kapitalmarkedsaktiviteter, siger Anders Dam, men på nationen! er der ikke så meget glæde over bankens resulat. Det er nemlig også kommet frem, at Jyske Bank vil sige farvel til 50 mand.

Jyske Bank fyrer efter solid vækst i indtjeningen

Begrundelsen er, at Jyske Bank-koncernen vil have en mere 'kundefokuseret organisation', der ifølge direktøren bedre kan tilgodese de forskellige kundetypers ønsker og behov og sikre den mest enkle og effektive kundebetjening og produktion:

- 'Kundefokuseret organisation'...?

- Det er klart, hvis der ikke er nok medarbejdere til kunderne - så er det hele mere enkelt???!!!

Længe leve grådigheden
- Der står kun aktionærer i panden på bankerne - folk uden aktier bliver behandlet som luft, skriver nationens! Jack A, mens nationens! 'Anonymen' nøjes med at konstarere:

- Længe leve grådigheden!

Hvad mener du? Er der ansatte nok i din bank? Og tror du at kunderne bliver gladere, når der er færre medarbejdere?