Annonce:
Annonce:

Fik 11 fart-bøder på én dag: Brugte 5 timer på at få dem annulleret

Fotovognene tror at buschaufførerne bryder færdselsloven - og udskriver derfor hundredevis af bøder til busser, der kører mere end 80 på motorvej. Men busserne må faktisk køre 100, og nu er busbranchen træt af at bruge tid på at få annulleret bøder

Fotovogne skriver bøder ud til busser, der kører 100 km/t. men busserne er netop godkendt til at køre 100 km/t. Foto: Per Rasmussen/Alsbussen
Fotovogne skriver bøder ud til busser, der kører 100 km/t. men busserne er netop godkendt til at køre 100 km/t. Foto: Per Rasmussen/Alsbussen
Annonce:
Følg nationen!

- Det er nu 4. gang. at mine turistbusser er blevet fotograferet på motorvejen, hvor mine busser kørte de tilladte 100 km/t.

- Men trods tilladt farthastighed på motorvejen for busser på 100 km/t, har jeg efterfølgende modtaget flere bødeforelæg.

 

I weekenden blev mine busser blitzet fire gange
- Denne weekend er busserne f.ex. blevet blitzet 4 gange, så højst sandsynligt er der flere bødeforelæg på vej!

Sådan skriver Jørn, direktør for Alsbussen, der er stiktosset over den måde fotovognene fungerer på. For når Jørn får en bøde, så skal han bruge til på at forklare myndighederne, at hans chauffør gerne må køre 100 km/t.

Annonce:

Det kan da ikke være rigtigt
Og det synes han er ret så latterligt. Og som du kan nedenfor i det brev, hans brancheorganisation netop har sendt til to ministre, så er Jørn ikke den eneste vrede busmand. I brevet kan du f.ex. læse om en en busejer, der fik 11 bøder på en dag - og at det i snit tager 35 timer at få annuleret en fartbøde på virk.dk. Jørns brev - som han håber du vil dele, så en eller anden ansvarlig ser det - fortsætter derfor således:

- Mine busser er typegodkendt og synet til at måtte køre 100 km. på motorvejen.

- Det kan ikke være rigtigt, at vi vognmænd skal bruge tid/resourcer på efterfølgende at dokumentere over for politiet, at det er tilladt - for at slippe for at betale bøderne!!!!, slutter Jørn, men hvad mener du?

 

Skal politiet lade være med at sende bøder til buschaffører, der kører 100 km/t?

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*