Fik billige flybilletter, men blev flået for bagagen: Så fik Matt en god idé

Er du også træt af, at blive lokket med billige flybilletter, for derefter at måtte betale i dyre domme for bagagen? Så gør som Matt.

Matt B. havde masser af tøj med til Island, men han formåede alligevel at have det hele på, da han gik ombord på flyet. (Foto: Privat)
Matt B. havde masser af tøj med til Island, men han formåede alligevel at have det hele på, da han gik ombord på flyet. (Foto: Privat)

Engelske Matt B og hans kæreste troede, at de havde gjort sig et kup, da de bestilte en rejse til Reykjavik på Island.

Parret havde booket billige flybilletter hos EasyJet, men da de mødte op i Gatwick-lufthavnen tæt på London, fik de sig en overraskelse.

Udover at betale for flybilletterne blev parret også opkrævet omkring 460 danske kroner for deres baggage, men det gad Matt ikke finde sig i.

- Vi bookede nogle billige billetter, men før vi kunne komme ind i lufthavnen og fejre det med en øl, bad flyselskabet os om at betale omkring 460 kroner for ekstra bagage, skriver Matt B til nationen!.

- Men det gad jeg ikke, så jeg besluttede mig for, kun at tage håndbagage med, og simpelthen bare iføre mig alt det tøj, jeg havde i kufferten.

- Jeg tog jakker, regnbukser, støvler og alt det andet på i lufthavnen. For hvis du bare boarder flyet uden at bære på andre tasker, så er du teknisk set indenfor reglerne.

Matt B med al sin bagage på. (Foto: Privat)
Matt B med al sin bagage på. (Foto: Privat)

En hård tur, men besværet værd

- Jeg lignede en vred og brandvarm Michelin-mand med omkring fem lag tøj, men jeg tog det af, så snart jeg kom om bord på flyet.

- Ingen af de omkring siddende var særlig glade for det, men personalet kunne godt se det sjove i det, og jeg endte følte mig ret selvsikker.

- Jeg havde bare fuldstændig glemt, at jeg også skulle gøre det samme på vejen hjem, hvilket var meget mindre sjovt, fordi jeg havde tømmermænd, og fordi et par andre rejse genkendte mig som ham idioten, der iførte sig alt sit tøj.

- Alt i alt var det besværet værd. Jeg sparede 460 kroner, som jeg kan spare op til vores næste ferie. Som, fordi en lille sandwich i Reykjavik koster omkring 460 kroner, ikke går til Island.

112 kommentarer
Vis kommentarer