Fik bøde på 5000, men nægtede at slukke sit bål

Politiet måtte tilkalde brandvæsenet, da en 28-årig mand nægtede at slukke sit 5000 kr dyre bål.

Der er afbrændingsforbud grundet tørke. Hvornår kan vi forvente regn igen? Henning Gisselø fra DMI har kigget på prognoserne.

- Jeg bestemmer selv, skide være med regler lige indtil det går galt.

- SÅ BØR I ALLE HJÆLPE STAKKELS LILLE MIG

Pisse ligeglade snothvalpe
Sådan skriver Anne R i en kommentar på JydskeVestkystens Facebookside til en artikel om en gruppe unge mennesker, der forleden trodsede det afbrændingsforbud, der siden siden mandag den 2. juli har været gældende i Varde, Esbjerg og Fanø kommuner.

- Sjovt at bare ikke en af dem, som kan tænke bare lidt.

Følg ordensmagtens henstillinger eller betal
- Pisse ligeglad snotvalpe, skriver Christian B i sin kommentar om episoden,der foregik fredag eftermiddag ved Nysø i Varde, og åbenbart er  der flere i det sydlige Danmark, der har svært ved at forstå hvad afbrændingsforbud betyder, for natten til søndag måtte politiet rykke ud til et bål i Cederlunden i Esbjerg. Patruljen udskrev en bålbøde på 5000 kr til en 28-årig mand, der efterfølgende nægtede at slukke ilden. Og nu går debatten på jv.dk på om manden nu og skal betale for at brandvæsenet måtte slukke det.

- Hvis man ikke vil følge ordensmagtens henstillinger, må man tage konsekvenserne, skriver TSC i en kommentar på jv.dk og Jan P har et bud på, hvad slukningsregningen bør lyde på:

- Det burde koste det samme som en ABA alarm altså 5000.

- Så alt i alt ca 10.000 kr.

- Billigt sluppet i forhold til en bygnings brand , OG ELLERS LAD VÆR MED AT TÆNDE BÅL , skriver Jan, men hvad tænker du?

Alle kommuner har for tiden indført helt eller delvist afbrændingsforbud, Klik her og se, hvad der gælder i din kommune.

 

1 af 2 
2 af 2 Selv om der er afbrændingsforbud, så er der flere, der tænder bål. Arkivfoto: Jacob Ehrbahn
390 kommentarer
Vis kommentarer