Fik Formel 1-stjerne på nakken: Numse-model valgte det forkerte toilet

Veronica Valle datede den stenrige formel 1-kører Lewis Hamilton i en periode fra 2015. Men han havde nogle sære ideer, og til sidst stoppede forholdet

- Han er som Jekyll og Hyde.

- Han kan skifte humør meget hurtigt og nogle gange bare fordi nogen brugte det forkerte toilet.

Sådan siger model og badetøjsdesigneren Veronica Valle til den britiske avis TheSun om Lewis Hamilton, som hun havde et kærestelignende forhold med i nogle måneder i 2015.

Alle ved man ikke skider på mit fly
Det var ellers Lewis, der i første omgang tog kontakt til modellen, men efter kort tid viste det sig, at han var meget svær at gøre tilfreds. I interviewet med TheSun fortæller Veronica, at racerstjernen kaldte hende 'tyk', mens andre hørte på det. Og at han også skulle have udtrykt ønske om, at hun og en kvinde, skulle have trekantsex. Men det er Lewis sære toilet-ideer, der undrede hende mest:

- Vi var f.ex. på vej fra Barbados til New York i hans private fly, da Lewis fik grassat, da han fandt ud af, at piloten havde brugt hans toilet.

- Han råbte at 'alle ved, at de ikke bør skide på mit fly', og blev seriøst sur.

Du skulle have brugt gæstetoilettet
Næste gang - og her er parret i en af den stenrige superstjernes franske ejendomme - var det modellen, der fik skæld ud. Hun skulle nemlig lave stor, og var gået ind på et toilet, der lå ved siden af køkken:

- Det var nogle måneder senere, i hans hus i Monaco.

- Han så mig komme ud fra toilettet, og spurgte 'Hvorfor tog det så lang tid?'

- Jeg sagde det som det var - at jeg havde havde lavet en 'nummer to', og han blev rigtig vred og sagde: 'Du ved, at du ikke skulle bruge det toilet!'

- Han sagde, at jeg skulle have brugt toilettet i gæsteværelset.

- Det var helt bizart, siger modellen, der altså ikke ser Lewis Hamilton længere.

Men hvad siger du? Må andre bruge dit toilet?