Fik lavet læber, fortalte om det og vågnede op til lort

 

Se mere til den norske kvinde her

- Hvorfor siger og skriver mennesker så mange stygge ting, når de ser noget, de ikke er enige i?

- Jeg forstår det ikke, men wow, da jeg stod op i morges var det til bunker af kommentarer med skidt og lort, men mit budskab er jo bare, at man skal elske sig selv - uanset om man fixer sig eller ej.

Sådan skriver den 21-årige norske skønhedsblogger Sunniva, der til Norges Radio NRK har fortalt, hvorfor hun sprøjter sine læber med Restylane.Se indslag med Sunniva her.

Fyld røven med Restylane - den sårede
NRK - som er Danmarks Radios norske licensfinansierede søster - sætter i denne uge fokus på folk, der ændrer deres udseende med f.ex operationer eller botox. Og de har bl.a. spurgt 500 unge mennesker, om deres skønhedsidealer og lyst til at ændre deres udseende.

13 procent af kvinderne svarer, at de gerne vil have lavet noget om, mens kun 4 procent af mændene vil ændre noget ved deres udseende. Sunniva fortæller til NRK, at hun har fået mere selvtillid efter at hun har sprøjtet restylane i sine læber, men hun er rystet over de grove kommentarer, der hagler hendes vej:

- Jeg er efterhånden helt ligeglad med kommentarer om mine læber, og kommentarer om, at jeg ligner en mand og at jeg er bare er fake.

Se flere foto at Sunniva på instagram

Og ja, min rumpe er måske lidt flad
- Men når nogen skriver, at jeg burde fylde min røv med Restylane, fordi den er flad, ja, så kan jeg faktisk mærke, at jeg bliver såret.

- Jeg har altid været tynd, og heldig med fyldige former, og ja, så kan det da godt være, at at min rumpe er lidt flad. Men så passer den bare godt til min lange krop, fortsætter Sunniva i det blogsvar, hun har skrevet til sine kriitikere.

Hvad tror du - hvorfor er der nogen nordmænd, der skriver grimt om unge kvinder, der sprøjter sig i læberne, for at få lidt mere selvtillid?

- Det er så godt, at nogen tør stå frem - også for os andre, der fylder læber eller vil under kniven, skriver Stine A på Sunnivas Facebook og på bloggen skriver Daniel M:

- Fyld på til du er tilfreds. Jeg synes du er pæn med de læber, det giver en kæmpeflot udstråling.

- Og lad så være med at hør på dem der kritiserer dig, fordi du er den du er - stå på, skriver Daniel M.

Kender du nogen, der har fået sprøjtet læber, lavet operationer ellign for at ændre deres udseende?

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 Sunniva kan godt lide at lægge billeder på instragram - men forstår ikke, hvorfor folk skal svine hende til.
152 kommentarer
Vis kommentarer