Fik to P-bøder: Europark tror vist handicappede er hjernedøde

Tror Europark/Apcoa at borgere med handicapskilt ikke kan gennemskue, at de bare prøver at tage os i røven, hvor de kan, skriver 21-årig kørestrolsbruger, der har kæmpet og kæmpet mod Europark og nu endelig har fået lov til at parkere på handicapplads - uden at få bøder

Følg nationen!

- Jeg er lige startet på Skrivekunstskolen Aarhus, som holder til på Godsbanen. 

- Jeg har i den forbindelse min Ford Trancit Custom til at holde på en handicap- parkeringsplads - den er lige udenfor Godsbanen.

To bøder på 650 kr hver
- Jeg har indtil videre fået to parkeringsbøder på 650 kr. hver, på trods af, at jeg altid holder på den parkeringsplads, som er reserveret til handicappede, hvilket man gerne må, hvis man er indehaver af det blå handicap parkeringsskilt, som jeg altid har til at ligge i forruden på min bil.

 

Sådan indleder 21-årige Gawain V. et læserbrev om parkeringsbøder, handicap og et P-selskab, der i Gawains øjne gør deres bedste for at forvirre borgerne. For Gawains brev - som han håber alle med blå handicapskilte vil læse - fortsætter nemlig således: 

Synes P-selskaberne forvirrer ret meget
- Apcoa, parkeringsselskabet, påstår, at parkeringspladsen er omfattet af privatparkeringsregler, som de mener, giver dem ret til at kræve betaling, selvom man holder på en handicapplads med det blå skilt.

- Jeg har været inde og tjekke forskellige hjemmesider på nettet, og synes det virker, som om at Apcoa, samt andre parkeringsfirmaer, har til hensigt at forvirre borgere med det blå handicapparkerings skilt.

De siger de må lave deres egne regler
- Nogle steder står der, at der  kræves betaling på trods af handicapskiltet på private parkeringspladser, og andre steder - som for eksempel på justitsministeriets hjemmeside - står der, at man som indehaver af et handicapparkerings skilt, er fritaget for betale ved parkringsautomater i HELE Aarhus kommune, hvis man holder på en handicapplads.

- At Godsbanen i Aarhus ikke skulle være en del af Aarhus kommune, kan jeg simpelthen ikke få til at hænge sammen!

Men nu har kommunen snakket med dem
- Da vi ringede til EuroPark sagde de, at de må lave deres egne regler på deres parkeringspladser, men det afviste Aarhus kommune, og tog en snak med EuroPark, og siden har jeg ikke fået flere bøder.

- Men havde vi ikke involveret kommunen havde jeg stadig fået bøder, og det er det, jeg synes er værst.

Så nu slipper jeg for bøder
- For det kan godt være jeg ikke får bøder mere, men jeg er sikker på, at der er mange andre, der enten bare betaler for at holde på en handicapplads, selv om de ikke skal, eller betaler den store bøde man får, for ikke at betale for at parkere, fordi EuroPark gør hvad de kan, for at bilde folk med handicapskilt ind at de ikke er fritaget fra at betale

- Jeg føler mig dybt krænket over Apcoa´s åbenlyse løgnagtige opførsel og kræver en undskyldning!

 

Prøver de nu at tage røven på andre handicappede?
- Tror de måske, at borgere med handicapskilt ikke har nogen hjerne, og derfor ikke har kapacitet nok til at gennemskue, at de bare prøver at tage os i røven hvor de kan?

- Jeg er overbevist om, at jeg ikke er den eneste handicappede borger, der er blevet udsat for den slags chikane og pengeafpresning, skriver Gawain.

Men hvad med dig? Har du blåt handicapskilt - og har du fået p-bøder?

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er minister Prehn hævet over reglerne?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind