Fire ældre ville ændre rejsen til Lesbos: Rejsefirma siger nej

På fredag skal Walther flyve til Lesbos med konen og to veninder. De er 71, 71, 84 og 89 år gamle og ville gerne have ændret rejsen på grund af flygtningesituationen

Følg nationen!

- Det er jo nemt nok at sige, at VI ikke bør være nervøse, men det bliver da aldrig den ferie, afslapning og smukke oplevelse vi fik stillet i udsigt og glædede os til.

- Der skulle, ifølge dagspressen/DR ligge titusindvis af gummibåde og redningsveste på strandene, ligesom der er 15-25.000 flygtninge der opholder sig på øen, og skal igennem den by, hvor vi skal bo.

Har hørt at de bruger strandene til ophold
- Disse mennesker benytter efter sigende netop strande og parker til ophold og toilette!!

- Og borgmesteren har jo selv bedt regeringen i Athen om, at øen bliver erklæret i undtagelsestilstand. Vi håber naturligvis på det bedste, men ærlig talt hvor mange tror på det bedste?

Så tag bussen til en anden strand
Sådan skriver Walther H. til Ekstra Bladet om den rejse han, konen og to ældre veninder købte i oktober 2014 - og som nu giver ham bange anelser. Walther har som alle andre fulgt med i nyhederne, og han har flere gange kontaktet Bravotours for at høre, om de ikke - situationen taget i betragtning - vil finde en anden om mindre flygtninge-presset destination. Eller give dem deres penge - 24.000 i alt - retur.

- Men det kan Bravotours ikke. Og de siger, at vi bare kan tage bussen til en anden strand.

Tør Elling tage ansvaret?
- Men tør hr. Elling tage ansvaret for sine gæster, såfremt der blandt disse ulykkelige mennesker opstår uro/opstand?, spørger Walther, og ja - det tør Stig Elling, der er ambassadør for Bravotours.

- Hvis vi ikke vidste, at sikkerheden var i orden, ville vi selvfølgelig ikke sende gæster afsted. Og vi er i tæt kontakt med de græske myndigheder og vores agenter på Lesbos.

Elling til Walther: Det bliver en god ferie
- Vores område, der hvor vi har turister, er ikke fyldt med flygtnige, og vi har ikke modtaget en eneste klage eller annuleringer.

- Vi kunne ikke drømme om at sende gæster ned til en dårlig oplevelse, siger Stig Elling, men hvad siger du?

Forstår du godt Walther og hans rejseselskabs bekymring? Og synes du de skal have en rejse til et andet sted - eller pengene retur?

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Der skides grønne grise i Statsministeriet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind