Flot: Kommune åbner webshop

Det lokale erhvervsliv skal støttes, og i Aabenraa Kommune har man nu åbnet en webshop med alt fra undertøj til hundemad.

Fleur Bodywear i Aabenraa er en af de 34 butikker, der sælger varer via Aabenraashop.dk. Man kan også købe hundemad,  lædervarer, tøj, sko, garn, hårprodukter, smykker, brugskunst, og kunst. Foto: Fleur Bodywear
Fleur Bodywear i Aabenraa er en af de 34 butikker, der sælger varer via Aabenraashop.dk. Man kan også købe hundemad, lædervarer, tøj, sko, garn, hårprodukter, smykker, brugskunst, og kunst. Foto: Fleur Bodywear
Følg nationen!

- Sejt, skriver Henrik P.

- Flot, skriver Elise V.

Sådan lyder de to eneste kommentar, der er skrevet om Aabenraashop.dk på Jydskevestkysten.dk. Og sammen med de 21 likes, avisens Facebook-opslag om den nye kommune-baserede webshop har fået, må man sige, at initiativet - der skal støtte kommunens butikker - er kommet forsigtigt fra start.

Hjælp til det lokale erhvervsliv
- Det har aldrig stået i kortene, at vi skulle have en webshop, og den kan ikke fortsætte for evigt i den her form.

- Den er en del af et beredskab, som bestyrelsen har besluttet at sætte i verden for at hjælpe det lokale erhvervsliv.

- Og så må vi vurdere, hvad der skal ske på den anden side af coronakrisen, siger Helle Malene Kjølsen Olsen, der direktør for Business Aabenraa, der hjælper de lokale butikker med at komme i gang med at sælge via shoppen til avisen.

Vi har gratis support - og kommunen bringer ud
Der er pt 34 butikker, der har lagt varer til salg på siden, og kunderne får varerne bragt ud af Aabenraa Kommunes interne servicekorps - også kendt som KIS.
Lokale bilforhandlere lægger biler og brændstof til, og leveringen er gratis.

- Jeg ønsker at se endnu flere butikker være med, og de skal bare tage fat i os, for vi har gratis support, som de gerne må bruge i den her krisesituation.

Mange sidder med mange tanker
- Lige nu er mange presset på økonomien og sidder med mange tanker og udfordringer, og dem kan vi hjælpe med at få overblik over, fortsætter direktøren, men hvad tænker du?

Tog en god beslutning: Så eksploderede salget

Har slået alle rekorder: Ansætter 45 mand

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind