Følsomme Martine brokkede sig over naboens græsslåmaskine: Det gav tæsk

Det gav tæsk, men det virkede, siger Martine P om den shitstorm der rejste sig, da hun klagede over naboerne havearbejde.

Ganske vist er jeg sensitiv, men så sensitiv er jeg heller ikke, siger Martine P til jv.dk om hvordan det var pludselig at havne i en shitstorm.
Ganske vist er jeg sensitiv, men så sensitiv er jeg heller ikke, siger Martine P til jv.dk om hvordan det var pludselig at havne i en shitstorm.

- Det hjalp med debatten. Der er blevet mere stille.

- Men man skal være parat til, at en sådan debat kan nå langt ud og altså også til nationen!.

- Der var rigtig mange på nationen!, som gav mig ret.

Almindelig pli
Sådan siger Martine P i dag til jv.dk om den ro, der tilsyneladende har sænket sig over kvarteret, efter at hun fortalte om naboer, der larmer med havemaskiner, når hun er gået i seng:

Hvor sent slår du dit græs? Og hvad ville du sige, hvis naboen tændte sin maskine kl. 21.30? Arkivfoto: jacob Ehrbahn nationen - 22. maj. 2018 - kl. 09:51 Naboer slår græs og saver brænde kl. 22.00: Søvnløs kvinde beder om ro

Mange af læserne på jv.dk var ikke specielt forstående over for Martine, og den mest populære af de 52 kommentarer, der blev skrevet på jv.dk kom fra en kvinde, der nødigt ville have Martine som nabo:

Man kan ikke forvente ro kl. 20.00 en sommeraften
- Jeg er faktisk også ret lyd følsom, som er en følge af stress relaterede skader. Jeg syntes dog ikke at alle min naboer skal indrette sig efter dette
- Gensidig respekt og hensyn må være nøgleordene.

- Man kan simpelhen ikke forvente ro fra hverken mennesker, dyr eller maskiner kl 20 en sommeraften. Selfølgelig bruger man ikke motorsav om aftenen. men at slå sit græs syntes jeg faktisk er ok. 
- Må indrømne jeg nødigt ville have hende som nabo , skriver marianne, mens de mest populære af de 298 kommentarer, der blev skrevet på nationen! bakkede Martine op:

Det mener jeg godt man kan
- Jeg kan godt lide mine naboer, så jeg slår ikke græs efter kl 20, skriver nationens! således:

- Jeg mener godt man kan forlange ro fra motorstøj i haven kl 20.

- Det kaldes vel alm pli og omtanke??, skriver , og bruger ordet respekt:

- Larmende havearbejde efter kl. 20 er udtryk for mangel på respekt for sine naboer!

- Jeg stillede da op, fordi jeg ønskede debat om emnet, siger Martine P. der altså nu har fået mere ro, men hvorfor tror du, at nationen! bakker mere op end de lokale læsere?

Ifølge JV.dk er der intet i loven, der kan stoppe folk, der vil slå græs midt om natten.Grundejerforeninger selv opstille nogle regler, men overtrædelser kan ikke håndhæves. Der er nemlig ikke hjemmel i loven, når det kommer til sanktioner.

Politiet kan dog ifølge ordensbekendtgørelsen gribe ind, hvis en aktivitet støjer for meget. Det kan være høj musik, som politiet altså har hjemmel til at stoppe.

156 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere