Førtidspensionist bad om en ny seng i november: Kommunen svarer ikke

Michael skal have skruer i ryggen og klodser mellem ryghvivlerne samt ekstra knoglevæv og metal stænger sat ind - og derfor er han utryg ved at skulle sove i sin 10 år gamle seng.

- Jeg er på førtidspension og har dårlig ryg og skal ind og opereres her den 27-07 og har derfor ansøgt om ny seng gennem kommunen. Men jeg har ikke fået svar endnu.

Har kun 3000 kr pr måned
- Min økonomi er ikke god, og jeg er på administration på Lolland Kommune, som betaler min husleje samt el og telefon samt internet-regning og tv-regning.

- Jeg derfor kun 3000 til mig selv om måneden.

Skruer i ryggen og klodser mellem ryghvivlerne
Sådan indleder Michael M et brev til nationen! om den usikre situation han er i lige nu. Michael står nemlig for at skulle ha' den store tur med skruer i ryggen, klodser mellem ryghvivlerne samt ekstra knoglevæv og metal stænger sat ind og derfor er han meget bekymret for at skulle sove i den seng, han sover i nu. Han søgte derfor kommunen - som administrerer hans penge - om penge til ny seng, anslået 5-6000 kr, og han fik da også besøg af en kommunal medarbejder i februar. Men siden har han intet hørt, og når han ringer, er der ingen der tager telefonen:

- Den var allerede nedslidt, da jeg fik den.

- Det var faktisk nogen, der ville smide den på lossepladsen, der gav mig den, og den er slidt, hullet og dårlig at sove på, siger Michael, der nu ikke ser andre muligheder end at bede nationen! om hjælp.

 

Hvad mener du? Tror du en nyopereret patient, der har fået skruer i ryggen og klodser mellem ryghvivlerne samt ekstra knoglevæv og metal stænger sat ind, har godt af at sove på en 10 gammel seng?

Kommunens presseafdeling har onsdag morgen svaret på en mail fra nationen! De skriver, at de gerne vil svare Michael. Men tror du han får en ny seng?

 

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær