Folkeskole fyrer vikar: Viste elever mystisk video om 9/11

nationen! har modtaget et brev fra en nu tidligere underviser i en dansk folkeskole. Personen - der kalder sig Mr X - blev i sidste uge bedt om forlade skolen, efter han havde vist en video af World Trade Centers bygning 7, der kollapser.

World Trade Center Bygning 7 kollapsede d. 11. september 2001. Siden har mange mennesker undret sig over, hvordan to fly kunne vælte tre tårne. Arkivfoto: AP
World Trade Center Bygning 7 kollapsede d. 11. september 2001. Siden har mange mennesker undret sig over, hvordan to fly kunne vælte tre tårne. Arkivfoto: AP

- Fredag kl. 9.35 kalder skolens souschef mig ind til møde (10 minutter før jeg skal undervise som hjælpelærer i dansk i 9. klassen).

- Jeg får at vide, at vores aftale om, at jeg ikke måtte beskæftige mig med 9/11 på skolen ikke var blevet overholdt og at samarbejdet derfor var ophørt.

 

En elev havde klaget
Sådan indleder en person, Mr. X, der vil være anonym (nationen! kender hans navn) et brev om det der i hans øjne ligner en uretfærdig 'fyring'. For selv om det fremgår, at personen og ledelsen på skolen har haft diskussioner om, hvor meget det man kalder 'konspirations-teorier' skal fylde i en dansk folkeskole, så var videoen af World Trade Centers bygning 7, der kollapser, dråben, der fik bægeret til at flyde over. Brevet til nationen! fortsætter således:

- Dagen før havde en elev klaget til samme souschef over, at havde vist bygning 7's kollaps på storskærm i frokostpausen.

- I frokostpausen spurgte en anden elev nemlig til bygning 7's kollaps og jeg viste derefter hvordan bygningen kollapser på 6,5 sek, symmetrisk i delvist frit fald:

Se den video, der blev den foreløbige ende på Mr. X's karriere i den danske folkeskole her.

Ellers en god dag - bortset fra fyringen
- Den samme dag havde jeg på en naturfags/innovations linie-dag undervist eleverne i Nicolas Teslas opfindelser og patenter som grundlaget for 80% af den moderne teknologi,

- Og efterfølgende havde vi fløjet med avancerede droner med virtual-reality briller på, så man kunne se hvad dronerne optog mens de fløj.

- Hvis man drejede hovedet, drejede dronens kamera sig parallelt med brillerne, alt ialt en god dag med glade elever på nær altså den unge herre som klagede til souschefen over bygning 7-videoen, skriver Mr. X, der gerne vil høre om du mener, at det er 'fyringsgrund', at vise videoen i en pause i undervisningen i en dansk folkeskole.

En del gerningsmænd synes at gå fri

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.