Frank 'ansvarsløs' Jensen: Godt det kom frem lige efter valget

Skal den nye bryllups-afsløring koste Frank Jensen jobbet? Og skal nogen betale for at festsalen blev brugt af en af Franks venners datter?

Frank Jensen bliver nu kaldt ansvarløs på nationen!, fordi han har hjulpet en ven med at holde bryllup på rådhuset - uden regning. Foto: Jens Dresling
Frank Jensen bliver nu kaldt ansvarløs på nationen!, fordi han har hjulpet en ven med at holde bryllup på rådhuset - uden regning. Foto: Jens Dresling

- Pyyyhhh, det var da godt det kom frem lige EFTER valget.

- Nu får det INGEN konsekvenser .... 

Sådan skriver Jacob W i en af de cirka 400 kommentarer, der er skrevet på nationen! og Ekstra Bladets Facebookprofil om det bryllup, Frank overborgmester Frank Jensens gode vens datter fik lov til at afholde på Københavns Rådhus - uden at betale for det.

Afsløring: Frank fanget i bryllupsfidus

Anne måtte gå - så det må Frank også
Og selvom der er enkelte, der mener, at det er helt OK at borgmesterens personlige assistent bruger arbejdstid på at assistere med at arrangere et privat bryllup - og at der ikke er blevet betalt for at benytte den store festsal Gobelinsalen - så er de flerste ret så forargede. Især fordi det kostede en anden borgmester posten, da det kom frem at hun heller ikke havde betalt for at bruge salen:

- Lige så vel som hende Anne Allerslev måtte gå, så kan Frank Jensen også pakke sine sydfrugter.

- Hold op som dem, der kommer sig lidt op af rangstigen tror de kan gøre som det passer dem..men der sker dem ikke en skid.

De griner af os
- De griner allesammen af vi andre. Klaphatter. , skriver Pia S f.ex, mens Mona B mener at Frank nu bør træde i karakter og betale regningen - som en almindelig borger i København:

- Jamen så er det jo bare til lommerne Frank Jensen.

- Hvis folk vil giftes, så må de fandeme også selv betale.

Han må trække sig
- Det må vi andre også, skriver Mona, mens Klaus H. er er mere optaget af, at sagen skal have konsekvenser for Franks job:

- Han må trække sig, intet mindre.

- Det er kammerateri af værste skuffe, og misbrug af københavnernes skattekroner, skriver Klaus.

Hvad mener du? Skal Frank Jensens vens datter betale for at bruge festsalen ligesom andre borgere? Og skal sagen koste Frank Jensen jobbet?

 

Fakta: Sådan kom brylluppet i stand

8. februar 2016: Parret spørger, om Frank Jensen vil vie dem.

22. februar: Frank Jensens sekretær accepterer og foreslår vielse kl. 16.00.

23. februar: Nanna Westerby (NW) sættes på som parrets egen ’kontaktperson’ og stiller sig til rådighed for parret.

24. februar: NW orienterer bryllupskontoret på Københavns Rådhus om det kommende bryllup.

11. april: NW orienterer om, at parret skal gå ind ad bagindgangen på bryllupsdagen, da rådhuset er lukket for alle andre. NW stiller sig til rådighed som den, der henter gæsterne.

21. august: Parret spørger, hvordan dagen skal forløbe.

26. august: NW fortæller, at de på rådhuset har haft gang i det store udredningsarbejde og tilbyder af pladshensyn, at parret kan bruge festsalen. Herudover sender NW et detaljeret program for forløbet på rådhuset.

31. august: Parret spørger, om de også kan bruge Gobelinsalen – og om de må komme ind på rådhuset halvanden time før vielsen til bryllupsbilleder.

1. septmeber: NW fortæller, at parret også godt kan bruge Gobelinsalen, samt at parret ved at ringe til rådhusets vagter kan komme ind og få taget bryllupsbilleder. Derudover får parret at vide, hvor deres glas og fade kan stilles efter oprydning til afhentning mandag efter vielsen.

2. september: Parret oplyser, at et familiemedlem vil komme 45 minutter før vielsen for at sætte op til serveringen ved receptionen. Derudover spørger de, om de kan komme forbi med glas og fade fredag før vielsen.

5. september: NW fortæller, at parret godt kan aflevere glas og fade fredag – dog henviser hun til, at andet personale kan tage imod tingene, da hverken NW eller Frank Jensens sekretær er på arbejde.

Er på vej på juleferie
Frank Jensen skriver ikke om sagen på sin Facebook, men i kommentarfeltet til hans seneste opslag, der begynder med teksten 'Er på vej på juleferie....', er der flere der har ytret sig om sagen:

- Altid godt med lidt ferie. Og når nu du kommer tilbage på pinden, håber jeg du modtager samme behandling for din brug af rådhussalen som Allerslev fik.

- Du bør gå af, skriver Atle W f.ex.

- KAMMERATER PÅ RÅDHUSET, JEG GIR SGU EN OMGANG PÅ HRMMM.... MIN REGNING ( eller borgernes)

- Hold fast hr. Jensen. Nu skal der løbes stærkt rundt om håndvasken!!!, skriver Kristjan H.