Frisørkatastrofe til 1400 kr i Vejle: Mit hår ligner en marmorkage

nationen! har fået en mail - og adskillige billeder - fra Sophia, der er utilfreds med den 'bayalage' hun betalte 1400 kr for hos firsøren. Sophia har fået 700 kr retur, men vil også gerne høre din mening. Synes du hun skal have hele beløbet refunderet?

- Jeg ønskede at få lavet bayalage, men fik et forfærdeligt resultat.

- På trods af at jeg faktisk både græder og flere gange fortæller at det ikke var det jeg havde ønsket og at mit hår er tisgult, taler 'frisøren' det ned og siger, at jeg bare lige skal vænne mig til det.

Du vænner dig til det
- Da jeg kommer hjem henvender jeg mig via telefon og får en ny tid to dage efter.

Sådan indleder Sophia en mail til nationen! om det hun kalder en 'frisørkatastrofe i Vejle'. For Sophia syntes hendes s hår lignede en 'marmor kage', og selv om frisøren er kommet hendes halvvejs i møde, så er hun stadig utilfreds. nationen! har valgt IKKE at bringe navnet på frisøren, men læs resten af Sophias brev, og skriv så, om du mener, at sagen er lukket:

 

De vil så farve det brunt
- De nægter mig at give mine 1400 kr igen, men efter lang diskussion og dialog med chefen, får jeg 700 kr tilbage.

- De foreslår at rette op på det, hvilket jeg ikke tør og vælger så at få det hele farvet brunt, da jeg tænker at det ikke kan være så svært.

- Mit hår bliver farvet mørkt, men efter adskillige hårvask aftager farven mere end den burde og jeg får lyse pletter/plamager.

Men farven forsvinder
- Under 2. hår farvning, taler to af de kvindelige frisører ikke særlig pænt om mig og siger endda til mig, at jeg er besværlig og detaljeret.

- Da jeg opdager de lyse pletter i håret, henvender jeg mig igen til salonen, men bliver igen mødt af ualmindelig dårlig service og chefen skriver 'jeg forslår at du opfører dig ordenligt", blot fordi jeg klager'.

- Vil ikke håbe for nogen, at de bliver udsat for det samme, som jeg, skriver Sophia, der gerne vil høre om du mener, at hun skal have de resterende penge tilbage og/eller en erstatning.

Har du også været hos frisøren - og fået en behandling, der ikke levede op til dine forventninger?

 

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
298 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere