Annonce:
Annonce:

Fryder sig over nederlag til DF: Tørklæder er stadig OK

DF stemte for, mens resten af folketinget stemte imod et forslag om tørklædeforbud for offentligt ansatte.

Forslaget om at forbyde religiøs hovedbeklædning for offentligt ansatte blev forkastet til stor glæde for Sikandar og Uffe fra Alternativet. Kun DF stemte for, mens S, V, EL, LA, ALT, RV, SF og KF stemte imod.
Forslaget om at forbyde religiøs hovedbeklædning for offentligt ansatte blev forkastet til stor glæde for Sikandar og Uffe fra Alternativet. Kun DF stemte for, mens S, V, EL, LA, ALT, RV, SF og KF stemte imod.
Annonce:
Følg nationen!

- Dansk Folkepartis hovedrystende forslag om at forbyde offentligt ansatte i stat, regioner og kommuner at bære religiøs hovedbeklædning på̊ deres job blev i dag nedstemt i Folketinget med 84 mod 22.

- Forslaget var da også hul i hoved, og viste helt tydeligt at det fortsat slører for DF.

Vil ikke betjenes af tørklæde-pige: Nu vil Føtex ikke have Bjarne som kunde

Annonce:

Tyk, tynd eller hindu - vi pudser dit vindue
Sådan indleder Sikandar, der er folketingskandidat for Alternativer og flittig debattør her på nationen! (se f.ex Racistisk debat: Pia skældte ud på den forkerte(538 kommentarer) og Besked til Joachim B.: Kærlighed (725 kommentarer), et læserbrev om den afstemning om religiøs hovedbeklædning, der fandt sted i folketinget i dag. Sikandar fryder sig over resulatet - og kunne godt tænke sig at spørgsmålet også kom til afstemning på ekstrabladet.dk. Du kan stemme nedenfor - Sikandars brev fortsætter således:  

- Martin Henriksen, der var forslagsstiller, havde stadig ikke forstået, at både direkte og indirekte forskelsbehandling fortsat er i strid med Grundlovens § 70’s om forbud mod diskrimination.

- Ingen må fratages adgangen til borgerlige og politiske rettigheder pga. deres religion. Er det svært at få ind i hovedet, så løfter jeg gerne sløret for Martin Henriksens og DF:

- Er du tyk, tynd eller hindu – så pudser vi gerne dit vindue. Har du hijab, kalot, fez eller turban er du stadig velkommen i 'Danland'.

Religion gør dum: Radikal politiker vil forbyde kors og tørklæder

Hijab, kalot, fez eller tuban
- I hele vores fagre verden bruger religiøse mennesker forskellig religiøs beklædning, dragt, hat, fjer, tørklæde, smykker eller andet. Det syntes jeg er dejligt.

Annonce:

- Jeg vil ikke gemme de ”farlige symboler” væk, men lade dem være en naturlig del af hverdagen. Med synlig turban og kalot i både Skørping og på Nørrebro kan vores poder vokse op med kendskab til de forskellige symboler og religioner og den tolerance det samfund, de er heldige at bo i, viser hver enkel.

- I det hovedrystende forslag stod, '..at det ikke er rimeligt, at borgerne skal mødes af offentligt ansatte, som bærer markante religiøse symboler.'

- Forbuddet skulle gælde både kristne, jøder, muslimer, sikher, men samtidig skulle 'kristendommens særstatus i samfundet bevares'.

Muslimsk kvinde: Hvis tørklædet bliver forbudt vil jeg forlade Danmark

DF går med omvendt burka
- Hånden på hovedet, med eller uden hat, så famler DF i blinde, som gik de med omvendt burka.

- Hvis ikke offentlige ansatte må optræde i religiøs beklædning, hvad så med offentlige ansatte præster i kjole og krave, der har konfirmandundervisning, muslimske fængselsimamer i kjortel eller nonner med slør, der driver velgørenhed for offentlige tilskud?

Annonce:

- Skulle en Shikh smide 8 meter turban, hver gang han mødte i sit offentlig job, og jødiske og muslimske medlemmer af folketinget lægge kippa og hijab, hver gang de træder ind på Christiansborg.

- Det var igen en ommer Henriksen – både du og vi andre kan sætte vor 'hat', præcis som vi vil, lyder det fra Sikandar, men hvad tænker du?

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: