Frygter at blive fyret så en flygtning kan få mit arbejde

nationen! har ikke meget tiltro til at regeringen kan finde arbejde til 30.000 flygtninge. Og 75 procent frygter, at der vil blive fyret danskere for at give plads til flygtninge

- Hvis man skaffer 30.000 mennesker i arbejde for 44 millioner kroner, så synes jeg da, at man skulle bruge 88 millioner.

Sådan siger Lars Løkke til dr.dk om det integrations-udspil regeringen præsenterede i går.

Dansk politik Her er Helles indvandrerplan

Hvad med dem, der ikke har noget arbejde?
Og på nationen! er der heller ikke meget tiltro til at Thorning kan trylle 30.000 indvandrere og flygtninge i arbejde:

- Hun er så falsk man nu kan blive.. 30 000 flere skal i arbejde, hvor vil hun finde alle de jobs og hvad med, alle de mennesker, der allerede står uden jobs?

Der er ikke job nok til alle
- Skal de nu til at sælge hus og hjem eller i værste fald gå fra hus og hjem, fordi der allerede ikke er jobs nok til alle?

- Pak din fordømte gucci taske og skrid HTS.., skriver Allan J, der har fået 50 positive klik og 2 negative for sit udfald.

- Ja det godt Helle. Og hvordan skaffes de arbejdspladser så?

75 % tror integrationsplan vil koste danskere deres arbejde
- Hvordan kan du stå og sige, at det planen at få folk i arbejde, når regeringen og hende selv, spænder ben for det, ved at øge udgifterne og intet gøre for at social dumping stoppes, skriver Daniel, der har høstet 44 thumbs up og én negativ tommel for sin kommentar.

37890 læsere har svaret på spørgsmålet 'Tror du, nyttejob til flygtninge og indvandrere vil koste fastansatte arbejdspladser?' og ja, det tror tre ud af fire.

En af dem er nationens! Lars P, der har job i en vej og parkafdeling på Sjælland:

- Vi har set det før, og jeg er sgu bange for at det sker igen. De normale arbejdspladser bliver sløjfet, så der kan blive plads til nogen med særlige behov.

- Jeg er sgu bange for at der en flygtning, der render med mit job, siger Lars.

Men hvad ville du gøre, hvis du skulle finde arbejde til 30.000 flygtninge?

174 kommentarer
Vis kommentarer