Fuldstændig vildt: Nu har Ulla dækket kaffebord til ministeren

Ulla har Parkinsons, skæv ryg, hængende nakke og dårlig hofte, men kommunen har sat hende i et ressourceforløb. Et stort flertal af 12.000 læsere mener, at den ansvarlige minister bør gå ind i sagen

Så venter vi bare på Troels Lund Poulsen !!!, skriver Erling, der har hjulpet Ulla med at dække op.
Så venter vi bare på Troels Lund Poulsen !!!, skriver Erling, der har hjulpet Ulla med at dække op.

- Vi tænker, at det er fuldstændig vildt, at mange tusind mennesker støtter os med både underskrifter, opringninger, frivillig hjælp og sågar indsamlinger.

- Vi var lidt stolte, da vi i juni 2017 afleverede 803 underskrifter, da vi var ved det første møde med den daværende borgmester.

Tusinde tak - nu kan de ikke smide os i bunken
- Men efter at kommunen har afvist os gang på gang, er underskriftindsamlingen steget til over 8300.

- Tusind tak - nu kan de da ikke bare smide det i bunken som værdiløst fyld.

Sådan indleder Erling, der er gift med 61-årige Ulla, der - selv om hun har Parkinsons, skæv ryg, hængende nakke og dårlig hofte, er i ressourceforløb, da hendes kommune stadig ikke mener, at hendes jobmuligheder er udtømte - et takkebrev til nationen! og andre medier.

Endnu et gok i nøden til Ulla med den syge ryg

11000 læsere synes ministeren skal besøge Ulla
Erling og Ulla har nemlig været i TV2, den lokale avis Dagbladet Holstrebro Struer og i sidste uge på nationen! - og rigtig mange, af dem der har læst om hendes sag, mener, at kommunen er for streng - og beder om at den ansvarlige minister, nu går ind i sagen:

Og det glæder Erling og Ulla, der nu har sat en kaffekop klar til ministeren:

- Mange tusinde mennesker raser over Struer Kommune og nogle blander racepolitik ind i sagen, mens andre raser mod de politiske partier både til højre og venstre.

Er det kommunerne eller folketinget den er gal med? 
- For os har det ingen betydning, hvem der har hvilke tilhørsforhold, og hvem der har indført disse fuldstændige vanvittige regler.

- For os drejer det sig om, at Struer Kommune tolker disse vanvittige regler efter den allerværste måde, hvorimod f.eks. Norddjurs kommune og Guldborgsund kommune tolker dem efter en meget mere rimelig version.

- Men er det så kommunerne, det er galt med, eller er det dem, der har lavet reglerne så de kan tolkes forskellig, spørger Erling og Ulla, der bare ønsker at Ulla får lov at leve nogenlunde smertefri og roligt resten af livet:

- For hverken politikere, kommuner og folketing kan lovgive, sådan at Ulla bliver rask, men de kan give Ulla en god og tryg otium, skriver de, men hvad tror du?

Syge mennesker skal ikke sendes i ressoruceforløb
I tirsdags udtalte beskæftigelsesminister Troels Lund, at V og de andre partier, der står bag reformen af førtidspensionen er enige om at præcisere reglerne for tilkendelse af førtidspension, så syge mennesker ikke sendes i ressourceforløb, hvis der ikke er udsigt til, at de kan udvikle deres arbejdsevne.

Hvilket job tror du, at Jobcenteret mener at Ulla kan varetage? Eller har du selv et forslag?