Fyret efter mavefoto: Faldt i 17-årig piges 'honningfælde'

Kunne du også finde på at 'teste' din kæreste ved at skrive med ham/hende fra en falsk profil?

- Vi syntes, det var sjovt i starten.

- Det var så nemt, og han var rigtig naiv.

Sådan siger en  anonym 17-årig pige til DR.dk, der skriver om de mange mange falske profiler, der findes på nettet - og hvordan man kan bruge sådan én til teste sine venner - og sin kæreste.

Det tog overhånd
Den 17-årige fortæller, hvordan hun oprettede en falsk pige-profil, som hed 'Leonora' og via den begyndte at tage kontakt med sin kæreste bare for at tjekke, hvordan han reagerede over for en fremmed pige.
Men da kæresten så sendte mavefotos til den falske Leonora-profil - helt uden at være opfordret til det - så var beskeden klar: Du er fyret. Og den model brugte hun også over for andre:

- Det endte med, at (den anden) fyr, som var en meget stille type, også sendte billeder til Leonora uden tøj på overkroppen helt ud af det blå.

- Det tog overhånd.

Ubehageligt at se ham i øjnene
- Det var ubehageligt at kigge ham ind i øjnene bagefter, når vi havde set hans mavebilleder, siger den 17-årige pige til dr.dk, der også kan fortælle, at Facebook i løbet af fem måneder har fjernet ikke mindre end tre milliarder falske profiler.

'Så dig og synes bare du virkede sød', skrev en 'meget pæn pige' til Anders. Men det var en fælde. Arkivfoto: AP nationen 'Meget pæn' pige skrev at Anders så sød ud: Noget var helt galt

Otte procent er friske på at teste kærestens flirte-tilbøjlighed

For lidt mere end et år siden kunne TV2 fortælle om en gruppe piger, der optrådte som professionelle 'lokkeduer' - piger, der hjælper andre piger med at kontrollere, om deres kæreste er lidt for frisk på at skrive med andre piger. Det skabte en del debat, og af 20.687 læsere, der deltog her på nationen!, svarede de otte procent, at de selv kunne finde på sådan en 'honningfælde'.

 

Du kan læse DR's artikel 'Freja og hendes veninde skriver til fyre fra falske profiler: 'Folk er så nemme', og nedenfor kan du skrive, hvad du bruger falske profiler til.

1 af 2 
2 af 2 
129 kommentarer
Vis kommentarer