Fyret for at stoppe spritbilist: Nu skal hun arbejde i fængsel

Gitte mistede sit job som tankpasser, fordi hun greb ind over for spritbilister. Men fra 27. juli skal hun arbejde i Super-Brugsens afdeling i Jyderup Statsfængsel

Bortviste Gitte takkede efter fyringen de mange Facebook-støtter.

- Der er sikkert større frihed i fængslet end i Shell.

Sådan skriver Axel A på sn.dk, der kan fortælle, at 'heltinden fra tankstationen' - Gitte Nietsch - efter fire måneders arbejdsløshed har fået job hos Super-Brugsen - nærmeste bestemt afdelingen, der betjener de indsatte i Jyderup Statsfængsel.

Nu ender jeg i fængsel
- Ja, er det ikke skønt.

- Jeg blev fyret for at stoppe nogle spritbilister, og nu ender jeg i et fængsel.

- Men jeg glæder mig rigtig meget til at starte, og tror på at det bliver hyggeligt, siger Gitte til nationen!, der har skrevet flere artikler om fyringen fra Shell.

nationen Stoppede 3 spritbilister: Som 'tak' bortviste Shell hende

nationen TV: Shell fyrede heltinden fra benzintanken - nu truer kunder

nationen Heltinden fra Shell-tanken: Kan vaske trapper for 147 i timen

Rart at læse kommentarer
Flere af Ekstra Bladets læsere kom med job-tilbud til Gitte, og den 33-årige kvinde er i det hele taget meget rørt over den store opbakning hun midt i den tvungne arbejdsløshed oplevede strømme hendes vej.

Svenske og norske aviser skrev om hende, og mere end 90 procent af de 41.237 læsere, der deltog i debatten om Gittes fyring, mente, at hun havde gjort det rigtige.

- Det var rigtig rart at læse alle kommentarerne, siger Gitte, der stadig har en dialog med Shell om fyringen. Shell tilbød hende nemlig 30.000 kr efter fyringen, men Gitte, som arbejdede på tanken i tre år, er klar til at gå i retten for at få mere.

- Ja, det er ikke, fordi pengene er store for tiden, og hvis der er nogen der ude, der vil ansætte mig et par timer tirsdag og torsdag, så hører jeg meget gerne om det, for mit nye job er 25 timer om ugen, siger Gitte og ønsker alle på nationen! en god sommer.

Har du lidt arbejde til Gitte, så send en mail her

92 kommentarer
Vis kommentarer