Fyret i 2007 og fyret i 2020: Leder efter uheldig dansker

Lotte, Michelle og Alma er desperate. De skal skrive en opgave på socialrådgiveruddannelsen - og vil gerne i kontakt med en dansker, der mistede jobbet under finanskrisen - og som har mistet jobbet under coronakrisen. Er du der?

Den desperate studiegruppen - øverst til venstre er det Lotte fra Langeland, nederst til venstre Michelle fra Vanløse og til højre ses Alma fra Vejle.
Den desperate studiegruppen - øverst til venstre er det Lotte fra Langeland, nederst til venstre Michelle fra Vanløse og til højre ses Alma fra Vejle.

- Vi er fire studerende i alderen 26 til 54. Vi læser socialrådgiveruddannelsen som fjernstudie på UCL i Odense.

- Vi regner med at sætte en times tid af til interview.

Vi arrangerer det praktiske
- Det kommer til at blive enten på Skype eller googlemeet på grund af omstændighederne.

- Vi skal selvfølgelig nok arrangere det praktiske.

Sådan skriver en desperat Michelle S til nationen! om at have en opgave for på studiet - og problemer med at skaffe en dansker, der vil snakke med dem. Michelle og studiegruppen vil gerne have fat på en person, der har tid, lyst og overskud til at lave et interview med dem - en specifik type, en som blev ledig under finanskrisen, og som nu også er blevet ledig under coronakrisen:

Du må godt sige fra hvis det bliver for følsomt
- Vi vil gerne spørge ind til borgerens møde med systemet og andre relevante spørgsmål.

- Og hvis vi spørger ind til noget følsomt, må man til hver en tid gerne sige fra og bede os om at skifte emne, skriver Michelle, der håber, at opgaven ender med at blive 'den bedste eksamensopgave nogensinde'.

Hvis det dig, de leder efter, så skriv på denne mail.