Gad ikke køre 4 km til genbrugsplads: Glemte bare ....

Stor opstandelse over et skovsvin, der natten til fredag 1. april havde dumpet et kæmpe læs skrald i skoven. Men svinet glemte at tjekke, hvad han smed ud

Ingen så hvem der dumpede den her enorme dynge skrald - men så rodede man lidt i dyngen og fandt et brev med navn på. (Foto: Arwo/Facebook)
Ingen så hvem der dumpede den her enorme dynge skrald - men så rodede man lidt i dyngen og fandt et brev med navn på. (Foto: Arwo/Facebook)

- Til dig der smed affald i Lerskov Plantage: Området er ikke en losseplads.

- Men hvis du samler skidtet op på en trailer igen, hjælper vi gerne med sorteringen på vores genbrugsplads 3,9 km derfra.

 

Der er breve med navn på
Sådan skriver Forsyningsselskabet Arwos i Sønderjylland på Facebook om de billeder af en enorm bunke skrald og affald, en medarbejder tog fredag morgen, da han var på vej til arbejde på sin cykel.

Og her - i forargelse over at 'nogen' kan finde på at bruge naturen som losseplads - kunne historien om skovsvinet fra Lerskov være endt. Men en gennemgang i skraldet viste, at skovsvinet havde glemt en vigtig ting:

Politiet: Det er jo ikke sikkert det er ham
- Der er breve med navn på. Vi har taget billeder og sendt til politiet, skriver Linda S fra Arwos nemlig videre på Facebook, og politiet bekræfter over for den lokale avis JydskevestKysten, at man er i gang med sagen:

-  Manden skal afgive forklaring til os.

- Det er jo ikke sikkert, at det er ham, der har smidt skraldet der, men det kunne jo tyde på det, siger Sønke Iversen, sektionsleder i Aabenraa Lokalpoliti til avisen, hvis læsere er enige om, at skovsvinet skal straffes:

- Godt at han blev fundet. Håber han får en regning tilsendt, skriver Gitte.

- Den regning skal være stor, skriver Doris.

- Håber han får en kæmpe stor bøde, skriver Stefanie.

Hvor stor bøde synes du, personen der smed affald i Lerskov Plantage har fortjent?

 

1 af 2 
2 af 2 Ingen så hvem der dumpede den her enorme dynge skrald - men så rodede man lidt i dyngen og fandt et brev med navn på. (Foto: Arwo/Facebook)
231 kommentarer
Vis kommentarer