Gad ikke slæbe skolebøger: Nu er der 16 mio på vej til hende

Hvorfor findes mine studiebøger ikke i en digital udgave? Svaret på det spørgsmål er ved at gøre en ung sydjyde rig

22-årige Camilla Lasteins firma Lix Technologies  har succes. Der er cirka 1000 brugere, der køber digitale studiebøger til indkøbspris lige nu.(privatfoto/jp)
22-årige Camilla Lasteins firma Lix Technologies har succes. Der er cirka 1000 brugere, der køber digitale studiebøger til indkøbspris lige nu.(privatfoto/jp)

- Kan de ikke også lave en til folkeskolen, så de unge ikke brækker ryggen inden gymnasium.

Sådan skriver Gitte F i en af de 18 kommentarer, jv.dk -artiklen om iværksætter Camilla Hessellund Lastein, der om kort tid lukker en kapitalindsprøjtning på minimum 16,5 mio. kr til hendes firma, Lix Technologies, har fået.

Fotocollage: Privatfoto/Aphinya Jatuparisakul Tæt på Idéer til millioner: Her er fremtidens danske erhvervsstjerner

Respekt - meget smart
For Gitte er langtfra den eneste, der synes Camillas ide, om at sælge digital adgang til studiebøger til studerende på videregående uddannelse, er god:

- Respekt og meget smart ide, skriver Marianne H og Brian O roser hendes foretagsomhed:

- Fedt fedt. Dejligt med unge seje iværksættere i DK.

Norge, Sverige - og USA
Camilla - som har aftaler med 300 forlag i firmaet, som startede for et år siden - siger selv til avisen, at hun regner med at åbne i Sverige og Norge til september. Og så venter USA:

-  Danmark er en sandkasse, et lille marked med 260.000 studerende på videregående uddannelser. Alene i USA er der 18 millioner, som har samme behov for studiebøger, siger Camilla Hessellund Lastein, men hvad siger du?

Hvordan vil du gerne have dine bøger - i en trykt eller en digital udgave?

OBS: Ekstrabladet.dk har lige nu digitale problemer - derfor kan du opleve, at artiklen står to gange. Beklager, vi arbejder på at få det rettet.

 

 

 

117 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere