Gavebod: I dag får man jo 12 for at møde til tiden

Er det for let at få topkarakter? Ja, mener flere på nationen!, og bruger ordet inflation

- Er det nemt at få et 12 tal?.......sludder.

- Det kræver sku hårdt arbejde. men det er tydeligt at se, at mange af svarene herinde tyder på, at de fik 03 efter den den gamle skala.

Læs lige lidt på 7-skalaen inden i brokker jer
Sådan skriver nationens! i en af de 68 kommentarer artiklen Dobbelt op: Nu bliver Nanna og Camilla superstudenter har fået.

- At få 12-taller i flæng er bestemt ikke 'normalt' og måske i skulle lære lidt mere om 7-skalaen inden i udtaler jer.

- Det er lettere at få 12, end det er at få 13, da et 11-tal på den gamle skala udmønter sig i et 12-tal på 7-skalaen, hvilket også gives for en næsten fejlfri præstation.

Flere superstudenter - men stadig flot
- Så ja der er flere 'superstudenter' end før i tiden, men det er stadig en fantastisk flot præstation at få så mange 12-taller. Tillykke piger, skriver , i sit forsvar for 12-tsunamien, der har fået rigtig mange nationen!-medlemmer til at skrive, at den gamle karakterskala, der gik fra 00 til 13 var langt bedre end den nye, hvor 12-tallerne ser ud til at sidde meget løst: 

Politiet giver tilladelse til at studenter med bordaux-huer må køre. Men hvis du har en lilla hue får du ikke tilladelse. (arkivfoto: Linda Johansen) nationen Politi: Kun 'rigtige' studenter må fejre hue på ladet

- Der er vist gået inflation i 12-tallerne !!! Men flot alligevel, stort tillykke til de to piger, skriver og konstateterer hårdt og kontant:

- I dag får man vel 12 for at møde til tiden.

Hvad mener du? Er det for let at få topkarakter?

146 kommentarer
Vis kommentarer