Gebyr-rod: 20,730 selvstændige fik opkrævning ved en fejl

Her og nu sender vi et brev ud til 20.730 personer og fortæller dem, at de skal se bort fra den opkrævning på op til 328 kr., de har fået, siger kudnechefen hos Barselsudligning for Selvstændige

- Sikke en gang ROD !!!!!!

- Bureaukraterne har lavet så meget bureaukrat,i at de selv kløjs i det, godt hjulpet på vej af dumme computere.

- Desuden hjælper det ikke at se bort fra opkrævningerne hvis folk ikke modtager en fyldig forklaring.............i sidste ende kommer der vel bare en rykker.

Se også: Barselsudligning for Selvstændige?: Jeg gider da ikke betale

Sådan skriver nationens! Leif A. om den opkrævning på 328 kr et kontor under ATP/Beskæftigelsesministeriet, har sendt til 'Alle selvstændige, (der red.) skal betale til Barselsudligning for Selvstændige'.

Først fejl med SU-modtagere - så fejl med nogle andre B-indkomstmodtagere
'Selvstændige defineres som selvstændigt erhvervsdrivende og honorarmodtagere med B-indkomst', men som man har kunne læse på borger.dk er der gået koks i registreringerne.

I første omgang måtte borger.dk fortælle, at SU-modtagere, ikke skulle betale den opkrævning, de havde modtaget, og nu viser det sig, at der også er andre end SU modtagere, der er blevet opkrævet forkert.

 

Her og nu handler det 20.730 forkerte opkrævninger
Hvis du vælger at lave en historie, kan du citere Maria Würtz, kundechef for Barselsudligning for Selvstændige, for nedenstående:

- Det har vist sig, at nogle personer utilsigtet har fået en opkrævning, og derfor er der brug for en mere præcis afgrænsning af, hvem der skal betale til ordningen. Vi er i dialog med Beskæftigelsesministeriet om, hvordan dette helt præcist skal afgrænses.

De fleste har taget det roligt
- Her og nu sender vi et brev ud til 20.730 personer og fortæller dem, at de skal se bort fra den opkrævning på op til 328 kr., de har fået.

- Hvis man får brevet med digital post, er det fremme senest onsdag morgen. Hvis ikke man får et nyt brev fra os, skal man betale den opkrævning, man har fået.

- De fleste, vi har været i kontakt med, tager det heldigvis stille og roligt, skriver Maria Würtz, kundechef for Barselsudligning for Selvstændige til nationen!.

Hvorfor tror du, det er svært at finde ud af. hvem der skal betale gebyr?

 

1 af 2 
2 af 2 
11 kommentarer
Vis kommentarer