Genbrugsbrøler til 8000 kr: Kunde efterlyses

En frivillig medarbejder i Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Horsens kom til at sælge en anden frivillig medarbejders dyre cykel - for 250 kr.

Kender du den mand, der betalte 250 kr. for en lækker mountainbike i Kirkens Korshørs butik i Horsens? Butikken vil nemlig gerne have cyklen tilbage. Arkivfoto: Holger Bundgaard
Kender du den mand, der betalte 250 kr. for en lækker mountainbike i Kirkens Korshørs butik i Horsens? Butikken vil nemlig gerne have cyklen tilbage. Arkivfoto: Holger Bundgaard

- En ærgerlig fejl!

- Nogen gange går det lidt for hurtigt ude i butikkerne.

Sådan skriver Kirkens Korshær Horsens på Facebook om den kedelige episode, der udspandt sig i tirsdags, hvor en af butikkens frivillige medarbejdere kom til at sælge en anden frivillig medarbejders cykel. Selv om cyklen endda var låst.

Den har vi da solgt
Den cykelløse medarbejder, der hjælper til som chauffør i genbrugsbutikken en gang om ugen, fortæller til TV SYD, hvordan 'fejlen' gik op for ham:

- Da jeg kom tilbage, var den væk, så jeg gik ind i forretningen og spurgte, om de havde set den cykel, der stod udenfor. 
- Den har vi da solgt, den stod der også sidste tirsdag, lød svaret, var det din? udbrød de.
- Ja, det var min cykel. Hvad fik I for den?
- 250 kroner.
- 250 kroner!!! Den kostede 8000.

Måske vedkommende vil komme med den
På Facebook skriver Peter, at han håber, at cyklens nye ejer vil returnere den:

- Det er selvfølgelig helt uacceptabelt og ærgelig.

- Så håber nogen ser det her og måske ved, hvem der har købt den.

- Og at vedkommende så vil komme til Kirkens Korshær med den igen, da den handel beror på en ærgerlig fejl.

Vi finder en løsning, hvis ikke den dukker op
- Den blev købt af en udlænding - muligvis en polak, skriver Peter V på Kirkens Korshærs Facebook, og selv om efterlysningen, har været ude i fem dage, så er der ingen der henvendt sig.

-  I første omgang satser vi på, at cyklen dukker op igen.

- Hvis ikke, finder Kirkens Korshær en løsning, så Peter får en tilsvarende cykel igen, skriver Kirkens Korshær, men hvad tænker du?