Glistrup-citat får masser af likes på Støjbergs Facebook

Det er snart 10 år siden, at Mogens Glistrup døde, men lige nu bliver han hyldet på integrationsministerens Facebook.

Hvad tænker du om at Mogens Glistrup bliver hyldet på integrationsmiinsterens Facebook? Arkivfoto: Jens Dresling/Thomas Willmann
Hvad tænker du om at Mogens Glistrup bliver hyldet på integrationsmiinsterens Facebook? Arkivfoto: Jens Dresling/Thomas Willmann

- Som Glistrup sagde engang!!!

- I vil først kunne forstå hvad jeg mener, når jeg ikke er her mere!!!

Sådan skriver Allan J i en kommentar på Inger Støjbergs Facebook-profil - en kommentar, der har fået voldsomme 423 likes.

Mantraet går: Glistrup havde ret
Og Allan er ikke den eneste, der synes det er relevant at bruge den afdøde leder af det stærkt indvandrerkritiske Fremskridtspartis navn i en debat om de 100.000 kr, bager-Ali skulle betale til en gruppe kriminelle, hvis han ville drive forretning i Tingbjerg.

- Ja, saglige Glistrup slumrer i den danske muld, alt imens mantraet går i folkemunde 'Glistrup havde ret!'.

Og hvor blev han hånet
- Hvem kunne ønske sig et bedre eftermæle?, spørger Jacob A på ministerens facebook, og Peter H. svarer:

- Ja, det havde han og hvor blev han hånet dengang.

- Men i dag kan alle godt se at han havde fuldstændig ret.

 

Andre bruger lejligheden til at rose Støjberg for at gøre noget for at stoppe de maskerede bøller og for at støtte Ali, der fik smadret sit bageri - men spørgsmålene om, hvad hun så reelt kan eller vil gøre, får også mange likes:

- Inger Støjberg... er sagens sandhed ikke, at EU og dansk lov forbyder os at smide dem ud?

Inger, sæt nu reel handling bag ordene
- Ingen kritik af det fantastiske job du gør ❤ Du har min stemme !!!!!, skriver Kim J (81 likes) f.ex og Esben H (57 likes) fortsætter således:

- Danmark skal være glade for Inger Støjberg.

- Men Inger, sæt nu reel handling bag dine ord.

- Jeg er sikker på du kan få flertal i Folketinget til snart hvad som helst.

- Men få ryddet op i den sump af uintegrerede forkælede idioter. Og smid dem endelig tilbage til deres lykkeland, skriver Esben.

Hvad tænker du om at Glistrup er populær på Støjbergs Facebook? Og tror du, at politikerne og politiet kan stoppe de kriminelle pengeafpressere? 

Politikerne må tage arbejdstøjet på
Det er iøvrigt ikke kun på integrationsministerens profil, at Glistrup bliver nævnt i dag. På justitsminister Papes profil skriver Sune A - i en kommentar til at vi i Danmark skal vænne os til terrortruslen, at politikerne må i arbejdstøjet:

- Nej Pape, vi skal i befolkningen ikke 'vænne os' til en ny dagsorden, fordi I på Borgen ikke evner at varetage det arbejde I er stemt ind til at lave. På tide at trække i arbejdstøjet.

- Hvorfor skal befolkningen lide under, at du og Løkke ikke har modet til at gøre noget ved et problem, som allerede blev nævnt af Glistrup i sin tid?
- Hvis du ikke er mandfolk til at handle, så gå af, så en ny kan komme til, for du magter tilsyneladende ikke opgaven som er dig tildelt, skriver Sune(4 likes).