God nyhed til lock-out-ramte: Slipper for at betale husleje

Jeg bryder mig ikke om, at de store tryner de små ved at prøve at ramme dem på økonomien, siger boligudlejer Casper Schneidereit, der ejer ni boliger. Tre lejere har sagt ja tak til hans tilbud. 

Hvis man er lock-outet og ikke kan betale sin husleje, så har man problemer. Men ikke hvis man har lejet en lejlighed af Casper. Arkivfoto: Martin Lehmann
Hvis man er lock-outet og ikke kan betale sin husleje, så har man problemer. Men ikke hvis man har lejet en lejlighed af Casper. Arkivfoto: Martin Lehmann
Følg nationen!

- Dejligt at se ansvarlighed - også i 'toppen' :)

Sådan skriver Jamie J i en af de 5 positive kommentarer, der er skrevet på avisen.dk om boligudlejeren Casper Schneidereit, der har tilbudt lejerne i sine ni udlejningsboliger henstand med lejen, hvis de bliver ramt af lockout:

Når lockouten er slut finder vi en løsning
- Hvis de tager imod tilbudet om henstand, så betyder det, at de ikke betaler husleje.

- Og når lockouten så er slut, finder vi ud af, hvor mange penge de skylder, og så finder vi en løsning og en afbetalingsordning, siger Casper - der kalder sin gestus for en 'sympatierklæring' og en 'likviditetsforskydning' - til avisen.dk.

Heidi: Tvivler på at min boligforening vil give henstand
- Det rykker for dem, som står og tænker om de mister deres hjem..

- Hvis jeg ikke får min pension, så tvivler jeg på, at boligforeningen vil give mig henstand og en afdragsordning så jeg ikke mister min bolig og står på gaden da jeg ikke har til nyt indskud.

Leif: Det må kaldes social ansvarlighed
- Og ikke nok med jeg står på gaden - det gør min søn også, skriver Heidi i en anden kommentar, mens Leif T mener, at vi skal kigge i historiebøgerne, for at finde noget at sammenligne med:

- Det må kaldes såvel 'Social ansvarlighed' som 'Social indignation'.

- Vi skal tilbage til Aksel Larsen og Poul Møller (ganske vist fra hver sit parti" for at finde disse egenskaber - med få undtagelser, skriver Leif, men hvad tænker du?

Casper har ni lejligheder, og beboerne i tre af dem, har takket ja til lock-out-henstand, og Casper har tilbudt dem afbetaling på  6, 12 eller 18 måneder.

BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+