'Grease'-stjernes datter: Jeg er ikke dum, fordi jeg har store bryster

Chloe Lattanzi er træt af, at man bliver beskyldt for at være dum, når man ser godt ud og har store bryster. Derfor sætter hun sine 'hatere' på plads med en hyldest til den sexede kvinde

Olivia Newton John viser stolt sin sexede datter, Chloe Lattanzi, frem ved filmpremiere i april. Video: Splash
Følg nationen!

- Jeg hylder den sexede, frie, selvsikre kvinde.

Sådan skriver Olivia Newton Johns datter, Chloe Lattanzi, fordi hun er træt af de folk, der beskylder smukke mennesker for at være dumme - det kan de nemlig selv være.

Tendensen på de sociale medier er dog i øjeblikket, at store kvinder står frem, og fortæller, at de elsker deres krop, som den er. Men i dette tilfælde er det dog lidt omvendt. Chloe Lattanzi er nemlig træt af, at folk sætter lighedstegn mellem store bryster og manglende intelligens.

- Store bryster gør dig ikke dum. Men hvis du kalder kvinder med store bryster dumme, gør det dig ignorant, skriver Chloe Lattanzi blandt andet til billedet af sig selv, hvor hun viser bikiniformen frem.

Artiklen fortsætter under billedet

Olivia Newton-John (TH) og Chloe Lattanzi (TV) er mor og datter. Datteren er dog træt af, at folk dømmer hendes intelligens ud fra hendes ydre. Foto: Broadimage/REX
Olivia Newton-John (TH) og Chloe Lattanzi (TV) er mor og datter. Datteren er dog træt af, at folk dømmer hendes intelligens ud fra hendes ydre. Foto: Broadimage/REX
 

Man skal ikke skamme sig over former
Grunden til, at Chloe Lattanzi gør op med antagelsen af at flotte mennesker er dumme, er, at hun selv har modtaget hadefulde kommentarer til sine billeder på det sociale medie Instagram. Hun mener desuden, at man ikke skal være bange for at hylde sig selv, bare fordi andre så måske tænker noget negativt om én.

- Du er stærk, hvis du ikke skammer dig over dine feminine former. Det kræver styrke at acceptere og elske dig selv. Det her er en besked til alle kvinder, der er blevet kaldt dum eller dulle for at  være selvsikker og elske sin krop. Jeg elsker jer alle. Jeg hylder den sexede, frie, selvsikre kvinde.

Ligesom mange andre mennesker, der lever i offentlighedens lys, så har Chloe Lattanzi modtaget en del hadefulde kommentarer til mange af hendes billeder, og de handler ofte om, at folk ikke bryder sig om hendes krop, eller at hun er dum.

Antager du, at kvinder er dumme, hvis de ser godt ud, eller har store bryster?

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+