Grimt at se på: Ex-minister får formandpost til 400.000 pr år

Ministeren siger, at Jørn Neergard har de rigtige kompetencer til at lede Metroselskabet. Folk på Facebook synes det det lugter af pamperi og vennetjeneste

Jørn Neergaard er udpeget som formand for Metroselskabet. Men adskilige borgere synes udnævnelsen lugter af vennetjeneste. Foto: Jens Dresling
Jørn Neergaard er udpeget som formand for Metroselskabet. Men adskilige borgere synes udnævnelsen lugter af vennetjeneste. Foto: Jens Dresling

- Det er da et godt gnaveben 'idioten' har fået.

- Og så rammer han jo heller ikke arbejdsløshedskøen.

- Fy for osv...

Sådan skriver Per H i en kommentar på DRNyheders Facebookside om den formandspost i Metroselskabet den tidligere beskæftigelsesminister Jørn Neergaard i dag er blevet udpeget til.

Grimt at se hvordan de belønner hinanden
- Han har den mest ondskabsfulde udstråling af alle såkaldte politikere, fortsætter Per, der ikke er den eneste, der raser over udnævnelsen - og det årlige honorar på 400.000 kroner:

- Det er altså ret grimt at se, hvordan de belønner hinanden med høje lønninger og magt poster.

- Og det sgu uanset hvilket parti og gøj, der er tale om, skriver Søren GH og John A - som er lidt mere sofistikeret i sin kommentar skriver:

Se også: 984.000 kr kan virke voldsomt: Borgmestre stiger 31 procent i løn

Neergaard har de rigtige kompentencer
- Der kan han vel også udleve sin drøm om underbetalt arbejdskraft.

Metroselskabet skal have ny formand, fordi den tidligere - ex-enstreminister Henning Christophersen, døde d. 31. december:

- Selskabet varetager en række store og vanskelige anlægsprojekter.

- Det kræver en formand, som har de fornødne ledelsesmæssige kompetencer. Det har Jørn Neergaard Larsen, siger transportminister Ole Birk Olesen til ritzau, men hvad siger du?

Tror du Jørn Neergaard er den rigtige mand? Og synes du 400.000 lyder som den rigtige løn?

158 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere