Gulvlægger-Ali får P-bøde på 720 kr: Vejer 1 kilo for meget

Ali har betalt den 'dummebøde' han fik fordi han parkerede sin bil ved Harald Nyborg i Køge. Men han mener, reglerne er uretfærdige

- Jeg er fører af en varebil VW Crafter og arbejder som gulvlægger.

- Jeg har fået bøde, fordi kun biler under 3500 kg må parkere på adressen Gl. Lyngvej 1-23 Køge. (Min bil er vejet op 3500 kg)

 

- Lægge mærke til formuleringen; Parkering er kun tilladt for biler under 3500 kg. Dvs. min bil må veje 3499. 

Jeg vil betegne det som en dummebøde 
Sådan skriver Ali, der har fået - og betalt - en bøde for at stille sin VWCrafter på en parkeringsplads med vægtbegrænsning. Ali vil gerne have startet en protestbevægelse mod ejerne af P-pladser og mod de P-selskaber, der udsteder p-bøderne, og han håber derfor, at du vil læse - og dele hans brev. Det fortsætter således:

- Normalt vil man mene biler over 3500 kg må ikke parkere. (Dvs 3501 kg og opefter)

Butikkerne synes også der er noget galt
- Jeg synes skiltningen er urimelig. Jeg betegne det som dummebøde.

- Jeg har klaget Europark 2 gange og de mener, de har retten på deres side. Bemærk jeg har betalt bøden.

- Jeg ønsker bare ikke, at der bliver uddelt dumme bøder til flere danskere.

- Gl Lyngvej 1-23 Køge er et butiksområde med Elgiganten-THansen-Jysk-Ide Møbler mm.

- Jeg har været i butikkerne og talt om skiltningen, og de har heller ikke styr på hvad skiltningen betyder. Flere mente godt, at man måtte parkere ifølge skiltningen, hvis man kører i en bil på 3500 kg.

Det gør myndighederne forresten også
- Jeg har også talt med Køge kommune og Midt og Vest Sjællands Politi som mener, at der ikke noget at gøre, men at formuleringen på skiltet ligger i en grå zone.

- Jeg ønsker ikke at føre en langt trukken retssag mod en kæmpe, men jeg håber nationen! og Ekstra Bladet vil være med til at gøre både ejerene af p-pladserne, p-selskaberne og politikerne opmærksomme på, at man altså ikke bør kunne skilte med hvad som helst indhold for uddele dummebøder.

Indviklede vægtregler i Høje Gladsaxe
- Det må man nemlig gerne som loven er nu, skriver Ali, der iøvrigt ikke er den eneste, der har fået en P-bøde pga af overvægt. Brian har fået en bøde for at parkere i Høje Gladsaxe, og har sendt det her fine overblik over vægt-reglerne på de forskellige P.pladser i området Høje Gladsaxe.

 

Hvad mener du? Er det OK at der er vægtregler på parkeringspladserne?

 

1 af 5 
2 af 5 
3 af 5 
4 af 5 
5 af 5 
241 kommentarer
Vis kommentarer