Hader vandlande: Fede pommes-frites jyder i urin-bassiner

Så er der udstedt tilladelser til 10 projekter på eller ved de danske kyster. Er det godt eller skidt?

- Hold nu op hvor jeg glæder mig. Mange af de små badelande vi har i dag er nærmest slidt op.

- Prøv nu at se lidt positivt på livet. Det kunne man blive i godt humør af.

Fantastisk plus for turismen
Sådan skriver nationens! i en af de 150 kommentarer de 10 tilladelser regeringen netop har udstedt til projekter i Danmarks vandkant. Og Mrs B er ikke den eneste, der glæder sig over muligheden for at kunne tage på ferie i  bl.a. Søndervig Feriepark, der skal ligge i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Projektet kommer til at bestå af 500 feriehuse, Nordeuropas største badeland, fællesfaciliteter og wellness-faciliteter og vil indebære en investering på op mod en milliard kroner. Det forventes, at projektet vil give en årlig stigning på op mod 620.000 udenlandske overnatninger, og det synes Lisbet J. er godt:

- Et fantastisk plus for turismen i området !!!

Og vi har masser af natur
- Og vi har masser af fantastisk flot natur herude, så der hvor vandlandet skal ligge vil det ikke skæmme noget som helst, skriver Lisbetj, Desuden vil det være et fantastisk plus for turismen i området !!!

Mange synes dog som Thomas S, at vandlande - for slet ikke at tale om den den slags mennesker, der holder ferie i et vandland - er den forkerte vej at gå:

Hader vandlande
- Jeg hader vandlande. Det er fede pommes-frites jyder i bassiner med urin og lort, og selv om jeg godt nok aldrig har været i et, så har jeg prøvet et udendørs vandland i malaga, og det var ihvertfald ikke rart, lyder det fra Thomas S.

- Så blev der taget hul på endnu en arv og så er den helt væk i løbet af 30 år.

- Vores unikke kyster uden skyhøje hoteller har været trækplaster for mange turister som tager på ferie for at slappe af uden at fise rundt efter gourmetrestauranter og kunstige oplevelser, skriver Leif A, men hvad mener du?

Er det en god ide at tillade 10 kystnære projekter?

 

89 kommentarer
Vis kommentarer