Annonce:
Annonce:

Han har en pointe

Store kontorbygninger med fuldt blus på om natten og aftenen provokerer mange danskere, der selv gør alt for at spare på strømmen

Sådan ser PensionDanmark ud en søndag aften kl. 22.00. Men om et par uger, bliver lyset slukket, når der ikke er folk på arbejde. Privatfoto
Sådan ser PensionDanmark ud en søndag aften kl. 22.00. Men om et par uger, bliver lyset slukket, når der ikke er folk på arbejde. Privatfoto
Annonce:
Følg nationen!

- Hej.

- PensionDanmark har lys på 24/7.

- Her søndag aften kl. 22.00. Og direktøren, Torben Möger, går ellers meget ind for den grønne omstilling.

- Men åbenbart bare ikke for hans egen virksomhed.

Det er tændt af hensyn til rengøringen
Sådan skriver M – der IKKE skal have sit navn i avisen – til nationen! om det strømfråds han mener, der foregår i PensionDanmarks hovedkontor i København.

M synes alle skal gøre en indsats, nu hvor der bliver advaret om strømmangel i Danmark og resten af Europa – og han synes faktisk, at PensionDanmark, der har 800.000 medlemmer, der arbejder på 23.000 private og offentlige virksomheder, burde gå forrest som et godt eksempel.

nationen! har derfor bedt PensionDanmark svare på, hvor mange medarbejdere, der var på arbejde søndag aften – og om de godt kan forstå, at nogen kan blive provokerede af det fuldt oplyste hovedkvarter? Og det svarer de på sådan her:

Men om et par uger slukker lyset
- Som den opmærksomme læser rigtigt pointerer, har vi ofte lyset tændt om aftenen af hensyn til rengøringen.

- Men vi er faktisk enige i, at det er uholdbart med et stort oplyst hus, og derfor vil vores naboer også om blot et par uger opleve, at lyset slukker, så snart lokalerne er tomme ved hjælp af lyscensorer.

- Vi har en lang række interne bæredygtighedsinitiativer – vi vil meget gerne gå forrest, skriver PensionDanmark til nationen!, men hvad tænker du?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: