Han havde betalt og stod klar i lufthavnen: Men hun kom ikke

Ja, så skete det igen. En 58-årig dansker har meldt en kvinde fra Nigeria til politiet, og politiet behandler sagen som en bedrageri-sag. Hun havde fået penge til flybillet men dukkede ikke op

Han troede han havde fundet kærligheden på nettet, men den kvinde fra Nigeria han havde skrevet med og sendt penge til, findes måske slet ikke. (Arkivfoto)
Han troede han havde fundet kærligheden på nettet, men den kvinde fra Nigeria han havde skrevet med og sendt penge til, findes måske slet ikke. (Arkivfoto)

-  Han havde aldrig set hende, men forventede, at en kvinde dukkede op, købt og betalt...

- Af skade bliver man klog, men sjældent rig

Snydt for et 'større kontantbeløb'
Sådan skriver nordjyske.dk-debattør ROSA C i en af de kommentarer, den efterhånden velkendte beretning om en 58-årig mand, der havde fundet og skrevet med en dejlig dame fra Nigeria, og efterfølgende sendt penge til papirer og flybilletter, så hun kunne komme til Danmark på besøg, har fået.

Kærlighed gør blind og døv
For selv om manden stod klar og parat i Billund Lufthavn til at tage imod kvinden i søndagens sommervarme, ja, så dukkede hun ikke op. Og da han efter et par timers trist ventetid gav op, og henvendte sig hos politiet, var meldingen da også, at han nok var blevet snydt.

- Tja, kærlighed kan som bekendt gøre både blind og døv, men den 58-årige har da fået sig en dyr lærestreg ved at sende penge til en meget ærlig nigerianer, skriver Jens A i en af de andre kommentarer, men hvad synes du?

Se også: Trist søn: Far har sendt 140.000 til dejlig dame i Afrika

Politiet vil ikke fortælle Nordjyske, hvor mange penge manden havde investeret i sin net-veninde, men bruger udtrykket 'et større kontantbeløb'.

Kunne du finde på at sende penge til en person, du kun har mødt på nettet?

237 kommentarer
Vis kommentarer