Hans Jørgen er tosset på naboen: Fældede træer midt om natten

Hans Jørgen, konen og børnene fik et chok forleden nat, da naboen, Bane Danmark, pludselig begyndte at fælde træer. Han synes den slags skal varsels

Se videoen her og se, hvor meget Hans Jørgen bliver forstyrret om natten (Video: Privatoptagelser)

- Natten til tirsdag blev jeg vækket af arbejde udført på skinnerne ved siden af mit hus.

- Arbejdet stod på fra kl. 01.02 til kl. 04.30 og lydstyrken var af en sådan decibel, at samtlige af mine børn, min kone og jeg ikke kunne få sovet.

Klag bare - vi arbejder videre i næste uge
Sådan skriver Hans Jørgen, der sammen med konen og sine fire børn bor meget tæt på togskinnerne, der kører gennem Ølgod. Det giver normalt ikke nogen søvnproblemer, da togene stopper ved 23.00-tiden og først begynder kl. 06.00, men forleden vågnede hele huset af motorsavslarm. Hans Jørgens brev - som også er sendt til Bane Danmark - fortsætter derfor således:

- Jeg har fået at vide, at jeg bare kan klage til det kommunale regi, og at de påbegynder arbejdet igen inden for en uge.

Kan det virkelig passe, at de må det?
- Men kan det passe at Bane Danmark uden videre, uden varsel må foretage arbejde der larmer så voldsomt i så mange timer, flere nætter i streg?

- Konsekvensen her er at der er fire børn - to i dagpleje alderen og 2 i den skolepligtige alder - der ikke får sovet.

- Kan det være rigtigt at vi skal trække børnene ud fra skole og dagpleje, bruge fridage og økonomi på hotel m.m for at beskytte os selv og børnene?

- Og hvis det er tilfældet så vil vi som minimum gerne vide hvornår vi skal gøre dette, skriver Hans Jørgen, der gerne vil høre om der er andre, der har haft samme oplevelse.

Hvad mener du? Skal man varsle naboen hvis man vil fælde træer i fire timer fra kl. 01.00 til kl. 04.30?

 

 

97 kommentarer
Vis kommentarer