Havnegrillen solgte pølser kl. 02.45 til Folkemødet: Det fik politiet stoppet

Havnegrillen i Allinges ejer er sigtet for at overtræde restaurationsloven under Folkemødet og ni andre restaurationer har fået påtale for forskellige småting. Synes du politiet bruger deres ressourcer rigtigt?

- Hold kæft hvor er det småligt!!!!

Sådan skriver C. Koefoed på Allinge Havnegrills Facebookside i en af de 13 kommentarer, der er skrevet til et opslag om den måde politiet har opført sig på over for den lille pølse-, burger- og flæskestegs-grilbar på havnen i Allinge.

Kæmpekø og pludselig stod der 2 politifolk
For grillen – der serverer grillmad, sodavand og fadøl – fik nemlig besøg af to mand fra politiet kl. 02.45 natten til fredag, mens 50-100 mennesker stod i kø eller spiste grillmad.

Politiets papirer viste nemlig, at grillens bevilling kun er en 02-bevillling, og selv om ejeren tilbød at stoppe for salget af fadøl, sagde politiet efter 18 timers betænkningstid ’nej’, og gav lørdag aften kl. 22.00 besked om, at stedet skulle lukke kl. 02.00 lørdag nat.

- Kæft hvor latterligt, skriver Lasse E videre på grillens Facebook, hvor grilejeren selv skriver, at det i hans øjne er ærgerligt, at han ikke kan få lov til at køre sin forretning, som han lever af og ser frem til i disse folkemøde-dage!

Må smide pølser, burgere og brød ud
I telefonen oplyser, han at han – fordi han havde købt varer ind til at holde åbent længe på den sidste Folkemøde nat – er gået glip af en omsætning på cirka 40-50.00o kr og har måtte kassere adskillige kasser optøede pølser, burgere og 40 kasser brød:

- De første to år med Folkemøde fik vi i Allinge kritik, fordi byen lukkede kl. 02.00.

- Og i fem år har det været fint, at vi har holdt åbent til kl. 05.00, men i dag - på vores sidste nat - må vi åbenbart ikke holde åbent. Sur og frustreret..

- Vi tilbød politiet, at vi bare kunne lukke for vores fadøls anlæg klokken 02, da det ABSOLUT ikke er fadøl vi lever af...

- Men det var ikke nok i følge de stramme mænd der dukkede op hernede, skriver ejeren på Facebook, men hvad mener du?

Er det godt at politiet lukker havnegrillen i Allinge, der holder åbent til klokken 05.00, selv om de kun har bevilling til 02.00?

Og synes du politiet skulle have sagt ja til ejerens tilbud om, at han bare kunne lukke for fadølssalg – og så fortsætte med at sælge burgere, pølser og pommes?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri