Hemmelig placering: Lalandia nr 3 på vej

Parken Sport & Entertainment har overskud på deres 2 Lalandia-badelande, og nu er snakke om et tredje i gang. Hvor synes du det skal ligge?

- Til jer direktører som sidder i Lalandia. I kigger på nyt sted til jeres tredje sted.

- Læg det ude omkring København.

- Jeg er virkelig træt som københavner at man altid skal tage så lang transport til jer, herudover kommer svensker så også tættere.

Arbejder på at kigge på
Sådan skriver Flemming B. på Lalandias Facebook-side, efter at Bo Rygaard, bestyrelsesformand hos Lalandias ejer Parken Sport & Entertainment, har luftet planerne om et tredje Lalandia i dagbladet Børsen.

- Vi arbejder på at kigge på et Lalandia nummer tre i Danmark, siger Bo Rygaard til avisen uden at ville afsløre placering eller andre detaljer. Men nu er ideen ude, og Flemming B. er ikke den eneste, der har ønsker til et Lalandia 3. Stinne G. skriver således på Facebook:

Bare et ønske: Gør det handicapvenligt
- Kan man ønske sig bare ét handicap venligt omklædningsrum, altså med liggeleje og mulighed for liftning ned i vandet??

- Jeg (og mange andre!) er forældre til et barn der ikke kan gå, og som brændende ønsker sig at komme i Lalandia! Hvilket er svært muligt, da vi ikke kan klæde hende om i omklædningen! Bare et ønske, skriver Stinne.

I forvejen ligge der Lalandia i Rødby, og i Billund, og i slutningen af januar i år kunne Ekstrabladet fortælle, at der er et gigantisk badeland på vej i  Søndervig.

Se også: Nyt monsterbadeland: Så vildt bliver det

Men hvor synes du et Lalandia 3 skal ligge? - hvis du altså synes, det er en god ide med et Lalandia 3 .

 

77 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere