Annonce:
Annonce:

Her er villaen flygtningene ikke vil bo i: Så rejs dog hjem

Villaen er sat i stand for 235,000 kr og skulle huse fire flygtninge. Men foreløbig har ti flygtninge sagt nej tak

Vilaen på Hoppesvej 112 ligger 13 km fra Kolding. De ti flygtninge, der har sagt nej til at flytte ind, bor nu hos venner eller familie. Screenshot Googlemaps
Vilaen på Hoppesvej 112 ligger 13 km fra Kolding. De ti flygtninge, der har sagt nej til at flytte ind, bor nu hos venner eller familie. Screenshot Googlemaps
Annonce:
Følg nationen!

- Hvis de ikke er tilfreds, kan de jo bare rejse tilbage hvor de kommer fra.

- Det er kun en lille procentdel der er rigtige flygtninge, resten er migranter / samfunds nassere, der kun kommer herop for at stikke snablen ned i vores velfærd.

Sådan skriver Hans JJ i en af de cirka 300 kommentarer, der er skrevet på JydskeVestkystens Facebookside om den villa i Kolding Kommune, som foreløbig 10 flygtninge ikke vil bo i.

Rejs hjem og byg op
Villaen blev købt for 912.500 og er blevet sat i stand for 235.000 kroner, og kommunens tanke var, at der kunne bo fire af de cirka 100 flygtninge, kommunen skal tage imod i år. Men sådan ser det ikke ud til at gå:

- Så er det ikke flygtninge, der trænger til hjælp.

Annonce:

- Mon ikke de bare skulle rejse hjem og hjælpe med at bygge deres land op igen, skriver Ingrid T på Facebook, og kommunens borgmester Jørn Pedersen (V), opfordrer til en større diskussion om flygtningenes retskrav:

- Det er en bekymrende udvikling, at vi har flygtninge, som, jeg troede, har et akut boligproblem, der bliver så kræsne, at de selv vil bestemme adressen.

Flygtning i telt klager: Ingen wifi og langt til toilettet

Hvis de næste også siger nej....
- Hvis de næste ti også siger nej, så er der en større overordnet diskussion, vi skal tage i det her land om flygtninges forventninger,siger borgmesteren, der mener at det er helt ude i skoven, at folk, der kommer fra flygtningelejre, kan sige nej til det han mener er en anstændig bolig.

Se 20 billeder fra huset i denne billedserie fra jv.dk - og skriv så, om du mener, at flygtninge kan bo i huset?

Flygtning bryder sig ikke om Bornholm: Min datter vil dø af sult

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+