Her har cannabis-lægerne tid: Men det koster

I går åbnede 'Smerteklinikkerne', der er en privat klinik med egenbetaling, hvor lægerne ikke er bange for at behandle patienter med medicinsk cannabis. 4 erfarne læger er med i konsultationen i København

- Læs lige det her, Inge.

- Måske du ku komme hurtigere til her❤

Sådan skriver Maria V i en kommentar på nystartede Smerteklinikkernes Facebook-profil.

Åbner i noget i Jylland?
Og Maria er ikke den eneste, der glæder sig over muligheden for at springe den lange kø til en læge, der ikke er bange for udskrive cannabis, over. Indtil i går var det nemlig kun tidligere overlæge på Rigshospitalet Tina Thorsteds klinik, der tog imod patienter, der gerne ville lindre smerter med cannabis, og hun kunne fortælle DR, at der pt er 1 års ventetid.

- Åbner i noget i Jylland?, skriver Jesper E i sin kommentar, og på Klaus Riskær Facebook side skriver Rie S:

- Smukt arbejde❤

Det er nemlig finansmand og iværksætter Klaus Riskær, der har fået ideen til Smerteklinikkerne, og selv om der trods navnet kun er én klinik, så er håbet at åbne i Jylland i løbet af året.

- Så vigtigt at en stor velfinansieret klinik kan bidrage med forskning og data i forsøgsordningen med medicinsk cannabis, nu hvor mange læger og hospitaler ikke tør kaste sig ud i det ansvar.

- Vores 4 speciallæger har erfaringen, skriver Riskær selv på Facebook, og på klinikkens hjemmeside, kan man både se priser (første konsultation hos en sygeplejerske koster 450 kr, et hjemmebesøg koster 2995 kr) og fotos af de fire erfarne læger, man kan møde i konsultationen.

 

Men hvad tror du? Er der et marked for et firma af den her type?

1 af 2 
2 af 2 
Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen