Hidsig debat om Nikitas kjole til KU-fest

Hvorfor må kvinder ikke klæde sig som de har lyst til, spørger Trine, der er forarget over den debat, Nikita Klæstrups kjole har skabt

Her kan du se Nikita fortælle om den overvældende opmærksomhed. (Video/redigering: Stig Haaning Thøgersen):

- En politiker fra C har åbenbart skabt debat på Facebook i løbet af weekenden da hun (Nikita Klæstrup) mødte op til et arrangement iført denne kjole.

- Der er blevet kommenteret 'Når hovedet er tomt, må man få opmærksomheden et andet sted hen...,' og 'Jeg har da aldrig set noget så upassende. Håber k er stolt'.

For dårligt at dømme kvinder på den måde
- Selv synes jeg at det er for dårligt at kvinder altid dømmes på den måde! Det er der da ikke meget kvindefrigørelse over.

Se også: Nøgen og debatlysten: Nikita træt af pseudostudenter

Sådan skriver nationens! Trine J i en mail, om Nikita Klæstrup, der ikke er helt ukendt her på nationen!. Nikita scorede f.ex. mere end 50.000 personlige stemmer, da årets kommunalvalgbabe skulle vælges i 2013. Ligesom hun fik debatten til at rulle, da hun optråde i studenterhue - og kun studenterhue - i forbindelse med rette til at køre i hestevogn.

Se også: Pivfrækt kommunalvalg: Tanja DD-skål vs Topløse Nikita

Nikita er dødtræt af at høre for sin påklædning
- Man skal kunne klæde sig som det passer en. det skal andre ikke bestemme over om man er politiker eller ej, skriver Trine J videre, og Nikita fortæller til nationen!, at hun er dødtræt af, at kvinder altid skal høre for deres påklædning:

Ingen sagde noget dårligt - tværtimod
- Der var absolut ingen, der sagde noget dårligt om mit tøj, da jeg var til KU s 110 års fest i lørdag i Odd Fellow-palæet,

- Tværtimod var der mange, der synes, den var pæn, siger Nikita, der lige nu forbereder sig til eksamen på det retorik-studie hun går på på Københavns Universitet. Et studie, der er kendt for at være et af de sværeste at komme ind på.

Men hvad  mener du? Er Nikitas kjole for vovet til et bal i KU?  Og kunne du finde på at kalde en kvinde, der viser lidt hud, for ubegavet?

Merete Riisager fra Liberal Alliance er ikke forarget og skriver på Facebook:

- Bryster! Ja, fy da! De skal vel kun vises frem, når der ammes?

- Vidste ikke at ny-puritanismen trivedes så godt...

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere