Hjælp: Politi kørte over for rødt og Bjarne-Alfreds briller smadrede

Han kom kørende på sin scooter, da den MC-betjent kørte ud foran ham. Smerterne kan han leve med, men han kan ikke forstå, at politiet er 60 dage om at erstatte hans ødelagte briller

Bjarne-Alfred væltede, og fik smadret sine briller, da han bremsede op for en motorcykel- betjent, der kørte over for rødt UDEN blå blink og horn i lyskrydset Vennemindevej/Nygårdsvej. Politiet siger, at der kan gå 60 dage, før de kan erstatte hans briller.
Bjarne-Alfred væltede, og fik smadret sine briller, da han bremsede op for en motorcykel- betjent, der kørte over for rødt UDEN blå blink og horn i lyskrydset Vennemindevej/Nygårdsvej. Politiet siger, at der kan gå 60 dage, før de kan erstatte hans briller.

- Kan I hjælpe mig?

- Jeg har været ude for et færdselsuheld, den 24. oktober, hvor modparten (politiet) havde 100 procent skyld. Ved dette uheld gik bl. a. mine briller itu.

- Desværre er jeg meget hjælpeløs uden briller og har kontaktet politiet for at få udgift til briller erstattet, men de negligerer mig totalt.

- Det eneste svar er, at der er en sagsbehandling på 60 dage.

 

Der er andre ting, der gik itu
Sådan indleder Bjarne-Alfred V fra Østerbro i København et læserbrev, han håber vil sætte skub i politiets sagsbehandlingsfolk. For Bjarne-Alfred kan kan ikke undvære sine briller, og derfor har han måtte låne penge af sine venner, for at have råd til at leve. De nye briller kostede nemlig mere end 6000 kroner. Og med en pension kommer man ikke langt, skriver Bjarne-Alfred i brevet, der fortsætter således:

- Der er gået andre ting itu, men som jeg har skrevet til politiet, så kan jeg godt vente med disse ting, men briller er uundværlige p g a mit dårlige syn uden disse

- Jeg ventede på svar fra politiet, efter jeg bad dem om et a conto beløb, men desværre har de ikke tænkt sig at gøre noget

Politiet vil gerne have at offentligheden at hjælpe
- De vil gerne have hjælp fra offentligheden, men vil altså ikke hjælpe den.

- Jeg må pointere, at de betjente der var ved uheldet, gav mig en superb behandling. Det er efter der er gået kontor i det, at der kom problemer, slutter Bjarne-Alfred, der har vedlagt sin mail-korrespondance, og beder om at I bærer over med stavefejlene. Han skrev med en stor lup for at se tastaturet.

Har du et godt råd til Bjarne-Alfred?

Politiet oplyser i dag til nationen!, at man i går fik en udtalelse fra den motorcykelbetjent, som Bjarne-Alfred skriver om, og at sagen nu nu overgået til juridisk vurdering med henblik på, at der træffes afgørelse om erstatningsspørgsmålet.

………………………………………………………………………

Østerbro d. 25.10
Til politiet

I går morgen ca. kl. 0900, var jeg ude for et færdselsuheld. En motorcykel betjent kørte over for født UDEN blå blink og horn, derved var jeg nødt til at bremse hårdt op, for at undgå at ramme sammen med ham på min 45 knallert.

Desværre har vejbanen våd, så min 45 knallert skred og jeg væltede, hvorved jeg fik mogle materielle skader og en del smerter i skulder, men blæse vejr med de smarter

Stedet var lyskrydset Vennemindevej/Nygårdsvej

Mototcykel betjenten sagde til mig, at det var hans fejl, hvilket det jo også er, uanset hvilken opgave han er på, han kunne have tændt sine signaler, så man vidste han var der.

I øvrigt må jeg rose de betjente der kom og optog raport, nogle yderst behagelige og flinke mennesker, som bragte mig til skadestuen på Bispebjerg hospital

En af de ting der blev skadet var mine briller, hvor stellet knækkede to steder og glasset blev ridset.

Uden briller er jeg meget hjælpeløs, da jeg har en øjensygdom, som kan give mig normalt syn med briller.

Uden disse briller kan jeg intet læse og alle ting er slørede og utydelige

Jeg har konsulteret min  optiker (Synoptik) og han vil ikke lave briller til mig på kredidt og at optage et lån, med tilhørende renter, har jeg som pensionist ikke råd til. Endvidere kan jeg ikke få lån, i det jeg p g a gæld fra en skilsmisse er i RKI.

Derfor beder jeg om en seddel/attest, hvor i skriver, at regningenm skal sendes til politiet, m. m.

Vil I venligst sende mig det fornødne og så kan anden erstatning for andre materielle skader ordnes senere. Jeg føler mig ret så hjælpeløs, når jeg ikke kan se noget ordentlig

Med venlig hilsen

Bjarne VA

Køben havn Ø

----------------------------------------------

27. okt. til kbh Til politiet

Tillad mig at rykke for min henvendelse, som er sendt i tirsdags, angående erstatning for briller.

Jeg kan ikke fungere uden disse briller.

Jeg kan ikke passe arbejde

Jeg kan ikke læse gadeskilte, og har prøvet at tage bus og S tog, men måtte have hjælp af andre, da jeg ikke kunne læse hvilken bus det var og på stationen, skulle jeg lytte efter hvortil toget kørte.

Med det værste er, at jeg nu går rundt med en dundrende hovedpine, fordi jeg ansterenger mig, eller rettere  anstrenger mine øjne

Jeg beder jer inderligst om hurtigt respons i denne sag

De andre ting, som skal erstattes, tager vi derefter

Medsender herunder mit første m ail, hvis det skulle være gået tabt i mængden af andre mails

Beklager evt. stavefejl, men jeg sidder med en lup for at se mit tastatur, men gør mig stor umage

Bjarne VA

----------------------------------------

kbh-ledelsessekretar@politi.dk 2. nov.

Københavns Politi, Juridisk Sektion, bekræfter hermed modtagelsen af Deres mail af 25. oktober 2016.

Deres mail er modtaget her 26. oktober 2016.

Jeg kan oplyse, at Juridisk Sektion i øjeblikket har et stort antal sager til behandling. Vi vil dog bestræbe os på, at besvare Deres henvendelse indenfor 60 dage fra modtagelsen.

Sagen behandles under journalnummer 0100-30183-00188-16.

Med venlig hilsen

XXXXX X

Elev

---------------------------------------------

 

Bjarne VA - 3. nov.

til kbh-ledelsesse.

Det kan I simpelthen ikke mene, med at der skal gå mere end 60 dage før jeg kan få erstatning.

Mine briller blev totalt knust da den motorcykelbetjent kørte over for rødt uden udrykning, jeg er simpelthen uden skyld i dette

Jeg har købt nye briller, da jeg ikke kan klare mig uden. Mit syn uden briller er så ringe, at jeg ikke kan læse nr. på bussen, vejskilte, m. m. når jeg skal bruge dem. Jeg betjener min PC, men en stor lup.

I den formodning, at dette snart kunne klares, har jeg købt nye briller, som kostede 6250 kr. med alle de rabatter jeg kunne opnå, og har betalt dem af min pension.

Min pension er ikke stor nok til at lægge så mange penge ud for jer p. g. a. langsom sagsbehandling og jeg her nu, efter betalingen kun har 900 kr. tilbage til resten af måneden og jeg mangler endda nogle udgifter at betale.

Derfor bedes I meget hurtige overføre dette beløb til min NEM konto, så jeg kan klare mig resten af måneden.

En pension er ikke stor og jeg har ikke forsikring, som kan lægge ud med et så stort beløb. Netop p g a min økonomiske formåen, har jeg kun indbo forsikring, ud over den lovpligtige ansvarsforsikring på min 45-knallert.

Derfor bedes i udbetale dette beløb a'conto meget hurtigt og så må resten af de ting der skal erstattes, klares senere.

Venligst

Bjarne VA

Bjarne-Alfred væltede, og fik smadret sine briller, da han bremsede op for en motorcykel- betjent, der kørte over for rødt UDEN blå blink og horn i lyskrydset Vennemindevej/Nygårdsvej. Politiet siger, at der kan gå 60 dage, før de kan erstatte hans briller.
Bjarne-Alfred væltede, og fik smadret sine briller, da han bremsede op for en motorcykel- betjent, der kørte over for rødt UDEN blå blink og horn i lyskrydset Vennemindevej/Nygårdsvej. Politiet siger, at der kan gå 60 dage, før de kan erstatte hans briller.
 

1 af 4 Bjarne-Alfred væltede, og fik smadret sine briller, da han bremsede op for en motorcykel- betjent, der kørte over for rødt UDEN blå blink og horn i lyskrydset Vennemindevej/Nygårdsvej. Politiet siger, at der kan gå 60 dage, før de kan erstatte hans briller.
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 Bjarne-Alfred væltede, og fik smadret sine briller, da han bremsede op for en motorcykel- betjent, der kørte over for rødt UDEN blå blink og horn i lyskrydset Vennemindevej/Nygårdsvej. Politiet siger, at der kan gå 60 dage, før de kan erstatte hans briller.
137 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen