Højesteret vil ikke udvise kriminelle: Men hunde tør de dømme til døden

De har ikke angrebet nogen, men de har muligvis de forkerte gener, og derfor skal de dø. Masser af danskere synes at dødsdommen over Frigg og Marley er helt helt forkert

- At få sendt de idioter ud af landet, der virkelig er til fare for danskere og hele vores samfund, det overkommer man ikke.

- Men at få aflivet to hunde, som faktisk ikke har været til fare for nogen det kan man.

- Det er ynkeligt.

Afliver hunde der ikke har gjort noget
Sådan skriver nationens! Ole B i en af de 82 kommentarer, Højesterets 'dødsdom' over de to hunde Frigg og Marley har fået. Og Ole er ikke den eneste, der er frustreret over afgørelsen, der falder efter at hundene har været indespærret i 3 år:

- Nej hvor er de dygtige, afliver hunde der ikke har gjort noget. En rigtig 'fin' hundelov.. - Forstår godt de ikke har tid til Rumænske forbryder og lignende. Virkelig effektiv retssystem, skriver Elmer P og nationens! Nanne R er så harm, at hun fra nu af ligeglad med regler og love:

- Jeg har altid været en lovlydig borger. Betaler topskat og aktieudbytte hvert år, og følger som virksomhedsejer alle regler og love, men det skal være slut!

Se også: Politiet har efterforsket 25.799 hunde: Enormt spild af ressourcer

Pisseligeglad med at der hedder regler og love
- Med denne dom, og med alle de tåbelige beslutninger, som vores politikker foretager, som bla at sælge vaccinefabrikken, Dong osv, og med alt det vi skal finde os i, som indvandringen medfører, er jeg fremover pisse ligeglad med alt hvad der hedder regler og love, skriver Nanne.

Ekstra Bladets Facebookside  har dommen fået cirka 50 likes og 700 vrede eller grædende smileys. Caroline T har skrevet den mest populære kommentar:

- Tænk sig at vi lever i et land hvor vi i år 2017 tillader os at aflive sunde og raske og uskyldige hunde blot pga dna, det er satme skammeligt!!!

- Og så endda med omvendt bevisførelse, ahh men altså, den lov burde bare fjernes omgående !!!!!, skriver Caroline, og Kira Eggers har sendt dette brev til nationen!:

- Sagen om de to hunde der skal aflives, er virkelig hjerteskærende og bekymrende for alle i Danmark, med blandingshunde.

Kira: Hundeloven er psykisk nedbrydende
- Hundeloven er uduelig! Den er krænkende og den er psykisk nedbrydende for hunde såvel deres familier.

- Den har kostet over 20 mill. at administrere, og med henblik på, at politiet ikke tager ud til tyverier, indbrud og voldssager, men har tid til at konfiskere hunde, er især bekymrende. Hunde der iøvrigt aldrig har generet nogen.

- Hvis en af mine naboer ser sig sur på mig, og anmelder min hund for at være ulovlig, kan politiet konfiskere hende og så er det op til mig, at bevise at hun er en grand danois.

Se også: Højesteret sender to ulovlige hunde på dødsgangen

- Og hvis jeg ikke kan bevise, at hun er GD´er - det på trods af, at jeg kender hendes forældre og den familie hun kommer fra -  så skal hun aflives, dog lige med flere års sagsbehandlingstid hvor hun kan ligge og segne hen i et bur et sted.

En trussel mod alle blandingshunde
- En hund, der er vant til min stemme, daglig kontakt og gå gåture, der vender sig om efter mig hver gang vi er ude at gå, som er knyttet til mig, og min kæreste, som i øvrigt er politimand.

- Min hund ville slet ikke overleve det og jeg ville blive så ulykkelig. Derfor er den lov  og den dom i dag, en trussel mod ALLE der har blandingshunde.

- Det er simpelthen som himmelråbende dumt og noget svineri, at vi som hundeejere skal bevise deres oprindelse! Det kan måske bevises med DNA test men ikke i Danmark:

- Det er jo et definitionsspørgsmål. Jeg synes kjolen er blå, du synes den er lilla. Så usikkert er det.

- Med andre ord, vi skal simpelthen kun have racehunde nu for at sikre os, at de ikke er ulovlige, skriver Kira Eggers, men hvad mener du?

Virker det fair, at de to hunde skal aflives - bare fordi, deres ejer ikke kan bevise, at de ikke tilhører en af de 13 ulovlige hunderacer?

Er hundelovens krav om 'omvendt bevisbyrde' fair?

Se resultat

Er hundelovens krav om 'omvendt bevisbyrde' fair?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
 

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen