Hugo er i behandling: Skal han tilbage til sin blå plasticpose?

Hvem skal bestemme over en syg hund? Ejeren, der ikke har passet på den - eller Dyreværnet, som ved, hvordan man tager sig af hunde?

Hugo har det godt hos Dyreværnet, men politiet mener, at han skal tilbage til den plasticpose, ejeren lader ham bo i. Foto: Dyreværnet/Facebook
Hugo har det godt hos Dyreværnet, men politiet mener, at han skal tilbage til den plasticpose, ejeren lader ham bo i. Foto: Dyreværnet/Facebook

- Nu hvor han har fået en smagsprøve på et godt hundeliv, vil det være forfærdeligt for ham, hvis han skal tilbage til plastikposen.

- Håber at I gør ALT for ham.

Sådan skriver Connie C. i en af de snart 3000 kommentarer, der er skrevet på Dyreværnets Facebook-side om hunden Hugo.

Hugo boede nemlig indtil torsdag i en Ikea-plastik-pose sammen med sin hjemløse ejer. Men to unge bemærkede at den havde det dårligt - bl.a. kradsede den sig hele tiden - og kontaktede derfor Dyreværnet, der sammen med politiet afhentede Hugo.

Politiet siger Hogo skal tilbage til sin ejer
Siden har det vist sig at Hugo er underernæret, og lider af blodmangel - og her mandag eftermiddag kunne Dyreværnet fortælle, at Hugo er smittet med ræveskab:

- Ræveskab smitter til både mennesker og dyr.

- Politiet har tidligere meddelt, at vi skal levere Hugo tilbage til sin ejer, men vi kommer til at KÆMPE for, at det IKKE sker, skriver Dyreværnet på Facebook, hvor Lone L - ligesom mere end 10.000 andre hundeglade danskere - bakker op om Dyreværnets indsats:

Men vi kæmper for den lille fyr
- Stakkels Hugo .....han skal absolut ikke tilbage til sin ejer ....det jo dyremishandling, skriver Lone og Lir R fortsætter:

- Kæmp for den lille fyr alt hvad i kan , alt for mange mennesker slipper afsted med at mishandle deres dyr.

- Dyrepoliti nu, skriver Lis.

Men hvad tænker du? Skal ejeren - som har papir på Hugo - have sin hund tilbage?

 

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 Hugo har det godt hos Dyreværnet, men politiet mener, at han skal tilbage til den plasticpose, ejeren lader ham bo i. Foto: Dyreværnet/Facebook
93 kommentarer
Vis kommentarer