Annonce:
Annonce:

Hundelufter får nok

Carsten har i månedsvis forsøgt at gøre Greve Kommune opmærksom på, at de fråser med strømmen. Nu håber han, at en mail til nationen! kan få kommunen til at slukke lyset

Annonce:
Følg nationen!

- Jeg flyttede ind i rækkehus foran institutionen Skattekisten d. 1/11-2021.

- Der er lys i bygningen ALTID.

- De her billeder er taget en morgen kl. 5.40. Der var ikke nogen mennesker.

- Vi andre, private, prøver at spare på hver en kilowatt og så er det ikke motiverende, at se at der konstant brænder lys i en af kommunens bygninger.

Går morgentur med hunden og ser det hver dag
Sådan skriver Carsten P til nationen! om at spinke og spare på strømmen i rækkehuset i Greve – og så gå tur med hunden og morgen efter morgen se, at kommunen åbenbart er helt ligeglade med strømforbruget.

Tændt hele natten: Borgere raser

Annonce:

Carsten er én af de 10977 læsere, der kender en offentlig bygning, der ser ud til at fråse med strømmen i en situation, hvor alle skal spare. Og han håber, at det her brev kan få kommunen til at vågne op og slukke for lyset. Hans mail - som nationen! har bedt Greve Kommune om at kommentere – fortsætter nemlig således:

Måske der kan spares?
- Jeg har ligeledes lagt mærke til at lyset på terrassen mod stadionbanen i Greve idrætscenter også lyser tidligt om morgen.

- Måske der ligger en større besparelse på kommunes elregning hvis de forskellige bygninger blev tjekket igennem, skriver Carsten, og Greve Kommune - der i øjeblikket får rigtig mange henvendelser fra velmenende borgere om tændte gadelygter og lys i bygninger - har sendt dette svar:

Vi ved der er en problematik
- Vi har stor forståelse for, at borgerne er ekstra opmærksomme med de voldsomt høje energipriser. Greve Kommune er som mange andre ved at gennemgå, hvordan der generelt kan spares på både strøm og varme i alle kommunens bygninger i den kommende vinter.

- Vi er også opmærksomme på problematikken med lyset i netop denne bygning.

Annonce:

- Institutionen har været under en større ombygning, og der har været en del forskellige meldinger på problemet, der er meldt ind til vores serviceleverandør.

Brugerne kan ikke slukke
- Fejlen skyldes sandsynligvis, at den automatiske lysstyring er i stykker, og brugerne kan desværre ikke selv slukke for lyset.

- Til gengæld kan vi oplyse, at der trods alt er strømsparebelysning og LED i bygningen, skriver Greve Kommunes chef for Teknik & Miljø, men hvad siger du?

Tændt lys - om dagen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: