Hundelufter kræver to fotovogne i skov: Mountain-bikere kører vildt

Det er dejligt at gå en tur i skoven - og det er dejligt at fræse på en mountainbike i skoven. Men hvem har mest ret til at være der?

Her er grusgraven i Svendborg - de to krydser er perfekte steder at placere fotovgone. mener Jørgen.
Her er grusgraven i Svendborg - de to krydser er perfekte steder at placere fotovgone. mener Jørgen.

- Det er træls, at man ikke kan gå i skoven eller som her i Svendborg - i grusgraven - uden at blive kørt ned af mountainbikere.

- Mellem kl. 15 og kl. 20 er det faktisk mere eller mindre umuligt at gå i grusgraven og de kører endda også ind over privat grund.

Jeg kan ikke se det som andet, end det er decideret henvendt mod os, der cykler i skoven, fordi knivbladene er placeret på det anlagte spor, siger mountainbiker René P til Fyens.dk. Arkivfoto: Lærke Posselt nationen For helvede jeg er vred: Renés mountainbike ramt af skjulte knivblade

Kender flere der er blevet ramt
Sådan indleder Jørgen H fra Svendborg et brev om den fred og ro, han gerne vil finde i naturen - men som bliver ødelagt af motionister, der tonser afsted. Hans brev - som du gerne må dele, med andre, der synes at mountainbikere skal tage mere hensyn - fortsætter derfor således:

Pas på -det er ikke kun svampe, der gemmer sig i skovbunden. (Foto: Naturstyrelsen) nationen Sylespidse søm skal stoppe cyklister

- De kører meget vildt - nogen gange mellem 60 og 65 km/t  - og de tager ikke hensyn til noget eller nogen.

Også min hund
- Min hund er blevet kørt ned to gange og jeg kender flere, der er blevet kørt ned. Og cyklisterne lader dem¨bare ligge og hjælper dem ikke.

- De har endda også kastet en sten efter min hund - og den ramte ham, skriver Jørgen, der derfor gerne vil høre, om han er den eneste, der synes politiet burde gøre noget. Så hvad tænker du?

 

1 af 2 Her er den sten, en mountainbiker kastede efter Jørgens hund.
2 af 2 Her er grusgraven i Svendborg - de to krydser er perfekte steder at placere fotovgone. mener Jørgen.
304 kommentarer
Vis kommentarer