Hvorfor har ingen fortalt det?

Claus synes slet ikke politikerne eller gassælgerne har informeret nok om, at priserne eksploderer. Han fik et chok, da han kiggede på sin PBS-oversigt i går

Claus bor i en af de 416.000 danske husstande, der har gasfyr. Øverst kan du se, at en kubikmeter gas i Hvidovre kostede cirka to kroner i foråret. Nu er prisen steget til næsten 14 kr pr. kubikmeter. Vurderinger fra eksperter lyder på, at  ekstraregningen -  afhængig af gasudbyder og boligens størrelse, kan løbe op i både 10.000, 20.000 og 30.000 kr. Privatfoto
Claus bor i en af de 416.000 danske husstande, der har gasfyr. Øverst kan du se, at en kubikmeter gas i Hvidovre kostede cirka to kroner i foråret. Nu er prisen steget til næsten 14 kr pr. kubikmeter. Vurderinger fra eksperter lyder på, at ekstraregningen - afhængig af gasudbyder og boligens størrelse, kan løbe op i både 10.000, 20.000 og 30.000 kr. Privatfoto
Følg nationen!

- Jeg må i den grad sige, at jeg blev total rystet over at se min PBS-oversigt i går.

- Her fremgår det, at vores gasudgift er steget fra 911 kr. aconto for et kvartal sidste forår - til 6594 kr. for det her kvartal. Kubikmeterprisen kan man se er steget fra to kr. til næsten 14 kr.

- Det er en prisstigning på min. 700 hundrede procent?

- Hvordan i al verden kan gasleverandøren tillade sig at lave sådan en EKSTREM stor stigning uden at informere os forbrugere bedre om det?

Du betaler: Højeste el-afgift i EU

Ikke i min vildeste fantasi
Sådan skriver Claus A fra Hvidovre til nationen! om de vilde prisstigninger på energi, der har ramt hele Europa - og som i morges fik klimaminister Dan Jørgensen til at holde hasteforhandlinger med Folketingets partier om, hvordan folk som Claus, der har gasfyr, kan få en hjælpende hånd.

Vil give skattefri check til familier med høje varmeregninger

Hvorfor har ingen fortalt os om det?
- Ingen havde vel i deres vildeste fantasi forestillet sig en så ekstrem stigning?

- Mit spørgsmål er, om jeg/vi som forbruger overhovedet har nogen mulighed for at klage over sådan en total umenneskelig ekstra stigning og tilhørende kæmpe ekstra udgift ?

- Og hvorfor har ingen fortalt os forbrugere om denne helt vilde stigning.

Næsten ubetalelig regning
- Vi står nu med en næsten ubetalelig udgift i vores hverdag, skriver Claus, der ikke giver meget for, at klimaministeren nu vil sende en check på 'et par tusinde kroner' af sted til husejere med gas.

- Det rækker jo slet ikke, siger Claus, men hvad siger du?

Danskernes el- og gasregninger stiger voldsomt, men hvorfor gør de det og kan man selv gøre noget for at spare penge på regningerne? Det giver cheføkonom hos 'Forbrugerrådet Tænk' Martin Salamon dig svaret på i videoen her.

Priser på himmelflugt: Sluk lyset en ekstra gang

Pris-hammer: De bliver hårdest ramt

Prognose: Høje energipriser sluger familiers rådighedsbeløb

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind